gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-12-28 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
#pašivainīgi #stopthevictimmentality


You really have to wonder. I've seen places where the office workers are like 40% Muslim on a floor. It's an in-group that has every incentive to behave that way, and the government preferentially hires them already. So is it wise to have Ahmed Ali Khan doing your airport checks, patrolling your local drug dealers, writing immigration policy, or staffing the foreign service?
...
Government is in bed with the middle east, getting back-handers to let the migrants in to filter out the trash in their countries. At the same time they're in bed with the chinese to allow all their surveillance tech and products into the country. Meanwhile the globalists and banks are keeping the plebs mortgage slaves with the housing market.

Only a total retard would live in this country.




:D
meanwhile...

:D
vai arī..
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12887825/Brothers-jailed-40-YEARS-shot-robbers-tried-steal-motorbikes.html
Two brothers have been put behind bars for a total of 40 years after they ambushed and fired a gun at men who tried to steal their motorbikes in an 'extremely reckless' attack.
Christopher Nourse, 45, and his 42-year-old brother Colin, were spending an evening together at Colin's house when they noticed a group of men outside, lurking near their motorcycles in a bid to steal them.
They were eventually disturbed by a resident and fled empty-handed.
However, when two of them returned later that same evening, the brothers were lying in wait armed with guns.
Christopher Nourse opened fire, shooting one of the men in the arm and forcing them to flee.


Nu ko gaudieties, vajag vienkārši saņemties un būt patriarham... Un tie, kas tā dara, dabū dzīvi ieslodzījumā par labu darbu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2023-12-28 18:15 (saite)
Jā, angļiem pašiem ir jāsaklāj sava gulta.
Gaušanās un dūmskrolēšana nekādi nepalīdz nedz tev pašam, nedz tam skolotājam, nedz rietumu civilizācijai kā tādai. Es pat teiktu, ka lielās devās tā ir kaitīga mentālai veselībai. Tā pat kā pornogrāfija noved pie impotences, tā dūmskrollēšana noved pie bezcerības, bezpalīdzības sajūtas, kas ir īpaši kaitīga vīriešu mentālajai veselībai. Daudz labāk būtu atrast lietu iespējami tuvu zemei un praktiskai darbībai, kā pasauli padarīt par labāku vietu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-28 20:30 (saite)
The fuck? Kāds tam sakars ar "angļiem" as in ierindas pilsoņiem, kam šajā ellē jādzīvo? Viņi nevar "ievēlēt citu partiju". Tu iesaki ņemt improvizētus ieročus un iet uz Vestminsteri?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2023-12-28 21:47 (saite)
Angļiem es neiesaku neko. Viņiem pašiem pietiek gudru galvu un tikai viņi paši var vai nevar sakārtot savu valsti. Manuprāt angļu problēmu dziļa pārdzīvošana pa lielam ne ar ko neatšķiras no Putina zeltzobaino veceņu priekšnesumiem, kas no savu iepuvušo baraku pagalmiem uztraucas par velēšanu rezultātiem ASV. Runājot par angļu gudrajām galvām - no pēdējā laika domātājām, kuru veidoto saturu es labprāt patērēju ir tieši divas britu reakcionārās feministes https://www.youtube.com/watch?v=873SGJYfp6s
Par to skolotāja situāciju - paradoksāli viņš ir labākā situācijā nekā, ja būtu paklausīgi norijis krupi. Daudzas skaistas konservatīvo influenceru karjeras sākas ar taisni noturētu principu muguru. Ar dievpalīgu viss viņam būs labi.
Šobrīd es domāju, ka pareizākais ceļš, kam patiešām ir jēga ir savu paralēlo struktūru veidošana un stiprināšana nevis šausmināšanās par pasaules netaisnībam, kuru netrūks. Sākot ar savu ģimeni, darbu, draugu loku, mājām un tikai tad valsti un pasauli.
Cibā bija labs piemērs - cilvēki, kam ir ko teikt, bet kurus nekad neuzklausītu galvenā plūsma, izveidoja Telosu. Krišjānis, kurš te daudz klaviatūras taustiņus bezjēgā deldēja kašķējoties ar cilvēkiem, kas pat netaisījās kaut ko saprast, tagad savus intelektuālos spēkus tērē daudz jēdzīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-12-28 22:37 (saite)
Principā jā. To pašu iesaku darīt saistībā ar Ukrainu. Beigt uztraukties par tiem kvazikrieviem. Paši izraisīja konfliktu ar savu mātes kuģi, tagad lai gudrās galvas un stiprie karavīri risina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?