pikaczu ([info]pikaczu) rakstīja,
Angļiem es neiesaku neko. Viņiem pašiem pietiek gudru galvu un tikai viņi paši var vai nevar sakārtot savu valsti. Manuprāt angļu problēmu dziļa pārdzīvošana pa lielam ne ar ko neatšķiras no Putina zeltzobaino veceņu priekšnesumiem, kas no savu iepuvušo baraku pagalmiem uztraucas par velēšanu rezultātiem ASV. Runājot par angļu gudrajām galvām - no pēdējā laika domātājām, kuru veidoto saturu es labprāt patērēju ir tieši divas britu reakcionārās feministes https://www.youtube.com/watch?v=873SGJYfp6s
Par to skolotāja situāciju - paradoksāli viņš ir labākā situācijā nekā, ja būtu paklausīgi norijis krupi. Daudzas skaistas konservatīvo influenceru karjeras sākas ar taisni noturētu principu muguru. Ar dievpalīgu viss viņam būs labi.
Šobrīd es domāju, ka pareizākais ceļš, kam patiešām ir jēga ir savu paralēlo struktūru veidošana un stiprināšana nevis šausmināšanās par pasaules netaisnībam, kuru netrūks. Sākot ar savu ģimeni, darbu, draugu loku, mājām un tikai tad valsti un pasauli.
Cibā bija labs piemērs - cilvēki, kam ir ko teikt, bet kurus nekad neuzklausītu galvenā plūsma, izveidoja Telosu. Krišjānis, kurš te daudz klaviatūras taustiņus bezjēgā deldēja kašķējoties ar cilvēkiem, kas pat netaisījās kaut ko saprast, tagad savus intelektuālos spēkus tērē daudz jēdzīgāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?