gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-11-21 21:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bļin, Dishonored (pirmā) liekas tiešām labs geimucis. Jau no pirmajām epizodēm tāds sen nejusts eksaitments un vēlme redzēt kā tālāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2016-11-21 22:53 (saite)
O, jā, veci, faking jē. Es tūlīt spēlēšu otro, tāpēc plānoju novilkt un izskriet cauri pirmajam, plus, DLC'jiem (DLC neesmu joprojām spēlējis - runā, ka esot diezgan labi).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-21 23:27 (saite)
Kā die dlc tur integrēti (jo mana 'not removed from inventory' versija skaitās ar tiem)?
Btw, incanti dzirdēt atsauksmi par otro, jo daudz kritikas no tiem, kam patika pirmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2016-11-21 23:50 (saite)
nez, ja tev ir uzinstalēta pirātiskā "dishonered-RELOADED", piemēram, tad tev jāvelk atsevišķi "dishonored-DLC1-RELOADED" un jāinstalē pa virs'.
es pat nezinu, kā ir tad, ja cilvēks savulaik, piemēram ,digitāli vai/un stīmā nopērk - viņi to dlc liek pa virsu? laikam jau nē.

es, atklāti sakot, arī neko daudz negaidu attiecībā pret otro. vien šur tur manīju viedokli, ka šo spēli jāiet cauri ar sievietes varoni (labāk, tā teikt), jo, atšķirībā no tā, ar kuru varoni spēlē, mainās laikam kaut kas lorā vai kvestos. tāpēc daži cilvēki, kuri spēlēja ar vīrieša opciju, varbūt šo to esenciālu palaida garām (vai tieši kādu odziņu). stulba rīdzība no dev'u puses, jo, nu, reti kurš mūsdienās spēli spelē 2x pēc kārtas, ja vien tā nav, nezinu, bioshock:infinite magnitūdas spēle.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-22 00:07 (saite)
Man ir game of the year edition, laikam no GoG vai kur, kur viss ir iekšā un palaižās caur setapu bez tabletēm.

Par otro rindkopu: facepalm. Pirmkārt - visa sāls ir dizainēt spēli tā, lai būtu replayability. Otrkārt - Derpshock_infinite ir baigā ''magnitūde? Vecīt, vai tad tas nav call of duty tipa šūteris? Neesmu spēlējis, bet no visa tā, kas dzirdēts, lasīts un redzēts, izskatījās tieši tā. Nu jā + apmēram puse spēles jāskatās katscēnas.
Kā saprotu, Dishonored taisīja tie paši džeki vai vismaz daļa no oriģino Thiev spēļu kompaškas, kur mēģināt spēli iet citādi un pārspēlēt ir bez maz vai must. Līdzīgi kā ar Deus Ex un es nemaz nerunāju par proper RPG tipa geimiem. Man liekas es tādus kā tu savā laikā dikti lamāju gamez forumā.:P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2016-11-22 00:49 (saite)
da infinite vispār nav šūteris un, šķiet, vismazāk jau kodla, ne tie ātrumi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2016-11-22 01:00 (saite)
Haha, tādus kā tu. Es pārrēcos. Bioshock Infinite ir adventure geims ar shooter elementiem. Uzspēlē, tad es tevi ņemšu vērā. Bez pieredzes nav viedokļa. It īpaši jau ar šādā tonalitātē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-11-22 07:01 (saite)
Okej, var jau būt. Enivej, apelēt pie tā, ka ''pārāk daudz alternatīvu'', jo visi jau tikai vienu reizi izspēlēs ir stulbi, runājot par jebkuru žanru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2016-11-22 00:27 (saite)
Vins beigaas izraadaas jamaas faaters ;) joks ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?