gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-05-13 01:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
current_year_things
Viens no būtiskiem iemesliem kāpēc būvniecība senākos laikos bija gan izturīgāka, akurātāka un ilglaicīgāka, nemaz nerunājot par fengšui, ir tas, ka to pamatā būvēja cilvēki, kas paši tajā visā dzīvos vai kalpos par kopējo infrastruktūru transportam un aizsardzībai, kura viņiem nāks par labu. Megaglobkorporācijai, kas tagad ražo visu, svarīgi ir, lai var būvēt bezgalīgi un maksimāli bieži un nekvalitatīvi, sūknējot naudu, kas principā viņiem ir kā bonus par nolaidību un neprofesionalitāti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2023-05-13 10:03 (saite)
prātīgi, ka nesaej marksismā, šis jau ir uz robežas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]honeybee
2023-05-13 10:18 (saite)
šuš, don't mess with me when i'm messin w people xD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-05-13 12:46 (saite)
Marksisms = totalitāra policejiska diktatūra + komjaunieši (vai wokes). Nekas vairāk. Ja atceramies sovoku, tad nolaidība celtniecībā tajā bija vēl izteiktāka, jo nebūvēja PAT priekš peļņas gūšanas, bet prosta tāpat, jo valdība liek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2023-05-15 23:31 (saite)
Te robeža jau ir pārkāpta; būtu es jaunāka un ar labāku atmiņu,ieliktu atsauci,kur Markss gandrīz precīzi šādiemvārdiem apraksta atsvešināto darbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2023-05-16 07:46 (saite)
Es to pašu domāju, jā :)

Nez, vajadzētu iefiltrēties kādā no tiem forumiņiem un sākt postēt fragmentus no viņu kultūras ienaidniekiem, kurus viņi nav lasījuši, lai šie nonāktu līdz neonacimarksismam #kad_gan_varētu_noiet_greizi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-05-16 20:06 (saite)
Jūs taču saprotat, ka romiešu ceļi vai viduslaiku/viktoriāņu konstrukcijas necēla marksisti. Jūst taču saprotat, ka marksisma-sovoka arhitektūra un celtniecības darba ētika bija pamatā vēl sliktāka par pašreizējo, ja neskaita oldschool staļinmājas. Pie tam sovokā neviens necēla mājas lokāli, kur vietējā ciema/pilsētas amatnieki to dara. Sovoka inženiertehniskā infrastruktūra bija tik pat globalizēta un nelokāla kā mūsdienās. Cēlāji pārsvarā nebija vietējie, bet komandējumos no lielpilsētas skudrupūžņiem.

Jums tā Marksa&Co grūpijošana tāda patizla. Šajā kontekstā jo īpaši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?