gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-11-03 16:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es piekrītu, ka mani avoti arī ir biased, sabiezina krāsas un tādā garā, taču pats fakts, ka mūsdienu preses izdevumi ir vai nu establišmenta aģitprops, kas apzināti noklusē, sagroza vai 'normalizē' faktus par situāciju valstī, vai no otras puses izdevumi, kuru sole intent ir norādīt uz šaizēm pēc iespējas dramatiskākos toņos un faktiski nav nekas in between, ir kārtējais pašreizējās socio-ģeo-politikas polarizācijas simptoms. Tā pat ASV prezidentūras kampaņa liekas kā konkrēts informācijas karš starp diviem ienaidniekiem. Ļoti sen nav Rietumu civilizācijas populācija bijusi tik tuvu (provālam heh) pilsoņu karam. Pat, ja ne fiziskam (jo testosterona jau sen par maz), tad vismaz aukstam un ilgstošam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2016-11-03 20:24 (saite)
Par Zviedriju tu krāsas nesabiezini nemaz - ne par importēto noziedzību, ne regresīvo kreiso īsprātību, ne par to, kāpēc pieaug SD reitingi.

(Atbildēt uz šo)


[info]krishjaanis
2016-11-04 16:06 (saite)
Iekšvalstu partizāniskums. Varbūt arī pieaugoša faux individuālisma un sociālās izolācijas dēļ, katra grupa dzīvo savā fikcijā (un tā kā rietumu prāts visu reducē līdz dualitātēm, polaritātēm, nemāk skaitīt vairāk par divi, tad šīs grupas izvēršas divas), savā tīklā, savā burbulī, savās brillēs un optikā, tā, ka vairs nav nekāda common ground, nav realitātes kā viduspunkta, kur abām pusēm satikties. All there is left - pure hate, enmity

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?