making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[16. Jan 2017|11:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:16. Janvāris 2017 - 19:02
(Link)
Nu paskaidrojiet, jūs dzīvesgudrie no veselā saprāta, kāpēc tad Krievija tērē tik daudz resursu, lai izdabūtu Baltijas valstis laukā no ES un nato. Nejauši gadījās?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Janvāris 2017 - 21:08
(Link)
Nezinu kāds tam sakars ar manis teikto.
Krievija vienmēr un visos laikos sabotējusi savus kaimiņus, lai gūtu pār tiem hegemonu. Tāds fenomens, kas nomainoties izkārtnēm, pēc satura nemainās. Krievi ir naturāli impēristi. Kā iekš Civ4 treita.
From:[info]tiesibsargs
Date:16. Janvāris 2017 - 23:06
(Link)
ja nezini - ko tad dirs?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Janvāris 2017 - 00:00
(Link)
Atslābstiet, kungi! Turpmāko meždusoboičiku dzēsīšu laukā
From:[info]tiesibsargs
Date:17. Janvāris 2017 - 02:26
(Link)
kā tad tu iesaki cīnīties pret nacistiem? ar diskusijām? =)
From:[info]krishjaanis
Date:17. Janvāris 2017 - 14:01
(Link)
Izdzēšot tevi no interneta.
From:[info]axsys
Date:18. Janvāris 2017 - 04:54
(Link)
Rādi priekšzīmi, lol.
From:[info]krishjaanis
Date:17. Janvāris 2017 - 14:12
(Link)
Džīz, Krievija finansē pat progresīvās leftistu Kalifornijas atdalīšanās iniciatīvu. Krievija finansē gan Vācijas fašistus, gan antifašistus. Krievija (tāpat kā Ķīna un Saūdi) ietekmes un haosa ziņā finansē visu, par ko nav slinkums. Krievijas Impērija savulaik atbalstīja jaunlatviešus, jo tā cerēja salauzt vācbaltiešu pretestību, nu un. Krievija Baltiju redz kā savu ietekmes sfēru, un uz globālās kartes visi superpoweri sacenšas par sīkākajām vienībām, vikīlīki drīz nopludinās informāciju par to, kā CIA ir mēģinājuši ietekmēt vismaz 81 vēlēšanas.
Baltijas valstu uzdevums šādā apskaužamā situācijā ir būt extra smart, kā teiktu Tramps, nevis mesiāniski gaidīt, ka aizokeāna papucis pēdējā brīdī sāks mētāt raķetes par godu stratēģiski neizdevīgai teritorijai.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:17. Janvāris 2017 - 15:42
(Link)
Extra smart = palielināt kompetenci, samazināt apdraudējumus. Vārdu sakot, pretējais, ko jūs piedāvājat.
From:[info]krishjaanis
Date:17. Janvāris 2017 - 16:01
(Link)
Jā, visu aizsardzību un ārpolitiku likt uz dīvainām Stokholmas simdrona feodālajām klienta/saimnieka attiecībām ar EU, vai uz mesiāniskām cerībām pēc aizokeāna raķešu papuča, mūsuprāt, gan nekompetenti, gan apdraudējumu vairojoši. Tāpēc labākais extra smart variants būtu gan paaugstināts aizsardzības budžets - ko principā no NATO donoriem prasa Tramps (VISLOĢISKĀKĀ UN MINIMĀLĀKĀ PRASĪBA), gan modernizēts, reorganizēts NATO (kas būtu atbilde uz Trampa pamatoto kritiku par NATO kā novecojušu organizāciju), gan obligātais iesaukums, gan extra smart jaunu alianšu un aizsardzības formu meklēšana t u v ī n a j ā reģionā. Vārdu sakot, aizsardzību un ārpolitiku LV uztvert nopietni, nevis kā pēdējos padsmit vai vairāk gadus "mums nekas nav jādara, gan jau ASV par mums parūpēsies". Ja tas ir extra smart, tad acīmredzot šādas valstis pelnīti tuvredzības un muļķības dēļ zaudē suverenitāti. Salīdzini trīsreiz mazāku valsti daudz bīstamākā reģionā un situācijā - Izraēlu - un redzēsi, kas ir extra smart.
From:[info]axsys
Date:18. Janvāris 2017 - 04:56
(Link)
Vienīgais, ko reāli panāktu obligātais iesaukums, būtu iedzīvotāju aizplūšanas pieaugums vēl par kādiem 50%. Tie kam ir jebkāda vēlēšanās kļūt par lielgabalu gaļu, jau ir iestājušies armijā vai zemessargos.
From:[info]krishjaanis
Date:18. Janvāris 2017 - 12:01
(Link)
Runā taisnais pieslēgums no Krievijas? Izraēlā arī iesauc lielgabalu gaļu? Noliksim ieročus pirms vēl jebkāda konflikta?