mafalda ([info]mafalda) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-08-10 22:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kabachu - bazilika zupa
Viegla un garshiiga vasaras zupinja. Man vislabaak garsho, taa kaa rakstiits receptee, bet var pievienot arii saldo kreejumu vai kauseeto sieru, lai saatiigaaka.

1 kg kabachi, sagriezti palielos gabalos

1 videejs siipols

2 kjiploka daivinjas

4 eed.k. oliivellas

3/4 - 1 litrs daarzenju buljons

neliela bazilika buntiite

Katlaa uz videejas uguns uzkarsee ellu un apcep siipolu un kjiploku, liidz tie caurspiidiigi (apmeeram 5 minuutes). Pievieno kabachus un 1 teejkaroti saals un pasautee veel 5 minuutes, tad pielej buljonu vai uudeni un vaara kaadas 15 minuutes. Sablenderee. Pievieno siiki sakapaatu baziliku, piparus un saali peec garshas. Veelreiz uzkarsee, kas saak burbuljot, njem nost no uguns pasniedz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2009-08-10 23:32 (saite)
vēl var kartupeļus klāt - cept šķēlēs kopā ar sīpolu, pēc tam kopā vai atsevišķi ar kabačiem sautē - vairāk sāta, mazāk krējuma.

(Atbildēt uz šo)

Zupa
(Anonīms)
2009-09-25 15:02 (saite)
mmm... Zupa, zupiņa.. Man šitā zupa ļoti garšo, sanāca ļoti sātīga uz zupa tika ēsta vēl trīs dienas -> http://www.zooom.lv/zupa_zupas

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?