cits ([info]garamgajejs) rakstīja,
@ 2021-04-26 14:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beidzot, bet diemžēl tikai tagad, ledus ir sakustējies. Tā turpināt.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/politikiem-parmet-naidigas-vides-radisanu-ar-homofobiskiem-izteikumiem.a402074/

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/uzbrukums-geju-parim-tukuma-ministrs-uzdod-parbaudit-policijas-ricibu-pec-zinojuma-par-draudiem.a402080/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]garamgajejs
2021-04-27 23:48 (saite)
No tevis neko citu kā sofistiku šeit neesmu redzējis, tā ir raksturīga svētuļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-28 00:41 (saite)
Par svētulību raksta tips, kurš runā par neiznīdējamu, visaptverošu homofobiju Latvijas sabiedrībā (iedzimtais grēks) un vienu dīvaini vērtējamu noziedzīgu gadījumu izmanto lai jau kuro dienu moralizētu un dēmonizētu veselas LV sabiedrības grupas pavisam svētulīga mērķa vārdā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-28 00:55 (saite)
Visa šī sakarā, es vēlos demonizēt vienīgi homofobus. Man ir pilnīgi vienalga, kādas ir to politiskās un reliģiskās pārliecības. Ja tas tev rada 'tuvu mājām' sajūtu, tad pelnīti, un tur palīdzēt nevarēšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-28 01:06 (saite)
Paldies, to, ka tu un tev līdzīgie grib dēmonizēt (reliģiska, iracionālu spēku kategorija) noteiktu sabiedrības grupu, piesaucot visplašāko un visnekoneizsakošāko reliģiska rakstura apsūdzību (līdzīgi kā savulaik "apsūdzība raganībā, pesteļos, buršanā, vārdošanā"), tas jau tāpat visiem bija skaidrs. Tikai nesūdzies, ja otra puse formāli tadas pašas - bet saturiski pamatotākas - apsūdzības izvirza pret liberāļiem un viņu dažādo spektru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-28 01:24 (saite)
Homofobijai ir diezgan konkrēts raksturs un izpausmes, par to ir vienojušies daudzi zinoši un gudri cilvēki. Lai tev būtu vieglāk saprast, tas ir ļoti līdzīgi, kad cilvēkus aizskar to reliģiskās, etniskās piederības dēļ. Respektīvi, izceļ šo personības šķautni, lai uz tā pamata apvainotu un aizskartu, diskriminētu utt. To mēdz saistīt ar stigmatizāciju - šim jēdzienam tev būtu jābūt zināmam. Atkal, ja homofobija tavā privātajā valodā neko daudz neizsaka, neko daudz līdzēt nevaru. Izglītojies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu2
2021-04-28 02:07 (saite)
Letofobijai un kristofobijai ir diezgan konkrēts raksturs un izpausmes, par to ir vienojušies daudzi zinoši un gudri cilvēki. Lai tev būtu vieglāk saprast, tas ir ļoti līdzīgi, kad cilvēkus aizskar to reliģiskās, etniskās piederības dēļ. Respektīvi, izceļ šo personības šķautni, lai uz tā pamata apvainotu un aizskartu, diskriminētu utt. To mēdz saistīt ar stigmatizāciju - šim jēdzienam tev būtu jābūt zināmam. Atkal, ja letofobija un kristofobija tavā privātajā valodā neko daudz neizsaka, neko daudz līdzēt nevaru. Izglītojies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-04-28 10:52 (saite)
Vāji, bet tur es tev atkal nevaru palīdzēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?