LV MEGA POPS - AAAAAAJEEEEEEEEESSSSSSSSSSS!

« previous entry | next entry »
Jul. 21., 2008 | 09:05 pm

ES VNK NOMIRU! LATVIETI - NETAISI DEJU MUUZIKU JA NEZINI KAS TAS IR, JO VIENS SINTEZAATORS UN TAVI SALDIE TEXTI - SMIRD!!! zhopa , nemaz neanalizeeshu muuziku, suuds. Ar fruity loops var labāk sabīdīt dziesmas skaņa.

http://klipi.lv/2008/07/17/reny-markus-riva-paradizes-vasara-2008/
Tags:

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {21}

ēvele

aizmirsu virsrakstu

from: [info]skazhy
date: Jul. 21., 2008 - 10:25 pm
SEKOT TRUSIM!

sintezators, saldi teksti + apmests 360 bez noraustīšanās?
tā ir grupa titāniks!

Atbildēt šamējam


nju nju

from: INKOGNITO RAKSTA
date: Jul. 24., 2008 - 06:50 pm
SEKOT TRUSIM!

Latvieti - beidz d*** un noveertee to kas tiek radiits pie mums. Jaa, teksti ir saldi, bet pats dziesmas veestijums arii ir vasariigs un bez pretenzijaam uz maakslu - saulains un viegls vasaras hits. Viens sintezators? Mja, var redzeet, ka zilonis kaadam uzkaapis uz ausiim :) Muusdienu deju muuzikaa ar celinu daudzumu ir daudz svakaak :) Ar fruity loops var labaak? Nu uz priekshu :) Ne jau dziedaataajs kaut ko ir taisiijis, tamdeelj ir producenti, kas zin ko dara un dara to kvalitatiivi. Labpraat paklausiitos argumenteetu kritiku par to, ka kaut kas slikti skaneetu :) Es saprotu, ka var nepatitk pop muuzika, var nepatikt izpildiitaajs, bet aicinu pieiet tai lietai profesionaali - ir pop dziesma, kas tiek laista pa radio un dziesmai ir remixi, kas savukaart paredzeeti klubiem. Un katrai lietai ir sava vieta.
Latvieshu deju muuziku vajag attiistiit un darboties un nevis gaaniities. Paaraak daudz cilveeku visaa shajaa ir iesaistiiti, lai taa vienkaarshi pateiktu, ka tas ir s**** :)

Dziesmai ir 6 remixi, no citiem producentiem, kurus var iecekto te:
http://www.reverss.lv/paradizesvasara/

Atbildēt šamējam | Diskusija


Chloroform Sauna

Re: nju nju

from: [info]martcore
date: Jul. 26., 2008 - 01:02 pm
SEKOT TRUSIM!

dotā dziesma jau nav slikta, tā ir vienkārši izcili deģeneratīva un vasarīgais motīvs patiešām ir - kad dienas vidū pludmalē svelmē sadzeras siltu šņabi un tad iet pavemt pārģērbšanās kabīnē
sorry, tās ir vienīgās asociācijas

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Re: nju nju

from: [info]untilted
date: Jul. 26., 2008 - 01:54 pm
SEKOT TRUSIM!

ļoti precīzi :)

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


Re: nju nju

from: [info]untilted
date: Jul. 26., 2008 - 01:31 pm
SEKOT TRUSIM!

aizej pasēdi uz poda ar visu savu "latviešu deju mūziku"

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


‮‮

Re: nju nju

from: [info]laboratorija
date: Jul. 26., 2008 - 01:48 pm
SEKOT TRUSIM!

lol

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


× ! Edge ! ×

Re: nju nju

from: [info]devour
date: Jul. 26., 2008 - 10:14 pm
SEKOT TRUSIM!

Kā var nepatikt pop mūzika- vienkārši.Vēlies paklausīties nopietnu argumentāciju- ej diiiiiiiiirst un kad to būsi izdarījis izēd muti ar saviem sūdiem un ej velreiz DĪĪĪĪĪĪĪĪĪRST!
Es nesaprotu, kas mani vairāk kretinē, tavs rakstības stils, tas ka esi daunis, tas ka lamu vārdiem liec * zīmītes vai arī tas, ka raksti kā anonīms...
Noskaties to klipu un pasaki, ka tajā ietvertās morālās normas Tev liekas normālas...Klipā puisis pišas ar meiteņu baru un saka, ka mīlēs to vienīgo...LV popam nav jaatīstas, jo tajā jau tā ir iesaistīts par daudz visvisādu pidaru [DJ ELLA, ĒRGLIS, LILLY u.t.t.u.t.j.p.], kas uzskata, ka ir zvaigznes un dīvas.
Tas, ka cilvēks spēj taisni nodziedāt vienas un tās pašas notis viņu uzreiz nepadara par zuperstāru...
Un ak jā, vai es jau teicu- EJ DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRST?!

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


zane

Re: nju nju

from: [info]lidot
date: Jul. 29., 2008 - 10:56 pm
SEKOT TRUSIM!

:D:D:D:D

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


godiigais

aizmirsu virsrakstu

from: [info]godiigais
date: Jul. 26., 2008 - 01:10 pm
SEKOT TRUSIM!

Lai jau dziesma dzīvo savu dzīvi.
Bet video -- jo tālāk, jo trakāk. Neiet Latvijā tā klipu kultūra uz augšu.

Atbildēt šamējam


smagais gals cepjas?

from: INKOGNITO RAKSTA
date: Jul. 29., 2008 - 04:57 pm
SEKOT TRUSIM!

Pirmkaart katrs klips muusu mazajaa zemee ir apsveicams. Par konkreeto klipu runaajot klips ir sanaacis loti ok, dzeki normaali pastraadaajushi postproduction un normaali salikushi filtrus. Prieksh zero budzeta klips ir vairaak nekaa labs, katraa zinaa nav panoraamas sizets, kaa to mees varam redzeet vieteejos muuzikas kanaalos.
Muusu galvenaa probleema ir aizspriedumi un naids. Nav jau jaapatiik popmuuzikai, bet jaamaak paskatiities no attieciigaa redzespunkta un bez aizspriedumiem. Es saprotu, Tev patiik smagais gals - metaals, u.t.t. bet tad ja nepaarzini deju muuziku, tad kaa vispaar vari izteikties? Tas buutu taapat, ja es saaktu gaaniities par metaala grupaam nepaariznot sho sfeeru.
Tevis piemineetaa Dj Ella - kvalitatiivi noaranzheetas dziesmas un dazhi remixi ir vienkaarhsi izcili. Bet to jau ne visiem saprast. Taapeec esam tur kur esam :)

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

Re: smagais gals cepjas?

from: [info]freakart
date: Jul. 29., 2008 - 05:29 pm
SEKOT TRUSIM!

nu jau atkal vēliens cilvēks, kurš skatās greizi.

NEIET RUNA PAR KLIPU!
klips ok (quality ziņā), bet pupainas blondīnes ir SOOOO LAME, paprasi jebkurai meitenei, ka šī ideja ir dumja un tik tupa, ka tālāk nav kur. Parādot, ka tikai šādā kompānijā (ja esi džeks) tev būs laba vasara un parādot "kādām" ir jābūt meitenēm, lai viņas vasara arī būtu super un uz motorlaivas. hello anoreksiķes utt. plus silikona pupi. Par tehniku kā nostrādāts neviens nesūdzas, pirmkārt, jo nav sajēgas otrkārt, tas mani neinteresē, man saturs svarīgāks. un par filtriem vispār aizmirsti. skatoties uz foto tu nedomā par lēcu bet gan par baudījumo ko attiecīgais darbs sniedz/nesniedz.

Hallo from MARS. Es pārsvarā klausos indieroku, triphopu un visu elektronisko žanru (nesmādēju arī smago galu un repu, pārsvarā visu nosaka kvalitāte), kas ietver arī HOUSE tipa mūziku un cik zinu tā skaitās deju mūzika, bet laba kā piemēram šis gabals Chicane - stoned in love, a ella un viss tas pārējais ir vnk pazors latvijas mūzikai, ar 1 teikumu visā dziesmā un pupainu blondīņu stereotipisku uzvedību - FUJ!

Un vispār TAS IR MANS VIEDOKLIS UN ...... VISI KAM TAS NEPATĪK!

apnikāt.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


aizmirsu virsrakstu

from: [info]affair
date: Jul. 29., 2008 - 05:34 pm
SEKOT TRUSIM!

es saprotu no mūzikas vairāk, kā lielākā daļa Latvijas mūzikas producentu kopā, klausos un izbaudu vairāk mūzikas stilus, nekā viņi visi kopā spētu nosaukt. arī man šķiet, ka dziesma ir sūds, maigi izsakoties.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


aizmirsu virsrakstu

from: [info]affair
date: Jul. 29., 2008 - 05:41 pm
SEKOT TRUSIM!

ak, jā - rītdien varu arī argumentētu kritiku uzrakstīt, ja tas vēl būs aktuāli.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Jul. 29., 2008 - 05:54 pm
SEKOT TRUSIM!

nav vērts, šitādam sūdam savu laiku tērēt, un ņedai boh vēlreiz viņu klausīties.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


Re: smagais gals cepjas?

from: [info]anonims
date: Jul. 29., 2008 - 07:18 pm
SEKOT TRUSIM!

iebrauci auzās jau ar savu pirmo domu graudu. respekts ir jānopelna, tas nepienākas pēc noklusējums. arī videoklipam. arī latvijā. nepietiek vienkārši uzfilmēt jebkāda kalibra sūdu un plati smaidīt. kāpēc? tāpēc, ka simts stūdi paliek simts sūdi un tie nekad nebūs viena smaržīga roze.

klipa kvalitāte nav ļoti okey. tā nav pat okey. tā ir tā pati tv reportāža plus pāris krāsu korekcijas, kadru ātruma ķimerēšana (palēninātā kustība, atpakaļkustība). zemo kvalitāti neattaisno vēl zemākais scenārijs jeb, precīzāk, tā neesamība. ja tomēr kāds ir rakstījis klipa scenāriju, tu esi smagi piekāsts. 8. klases popielas līmenis. visos aspektos. un, protams, jau augstāk minētā neizpratne par "tikai tevi" un "10 piepūšamajiem zaķiem laivā". idejā? jēga? vēstījums? ir? nav.

lūk tā. un paņēma priekšā pa tēmu. ne jau tāpēc, ka darīt nav ko, bet tāpēc, ka varbūt jābeidz sēdēt uz morāli novecojušām "veiksmes formulām" un jāizdomā kaut kas savs, oriģināls.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


DJ take me :)

from: [info]soria
date: Jul. 30., 2008 - 08:41 am
SEKOT TRUSIM!

Loooool! Kamēr Latvijā tādas buļļa kakas uzskatīs par "vairāk nekā labām", tikmēr mēs tik tiešām paliksim tur kur esam, mūžīgi mūžos, āmen.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


ko tik neteiksi :)

from: INKOGNITO RAKSTA
date: Jul. 30., 2008 - 05:10 pm
SEKOT TRUSIM!

Palasi taa preciizaka ko rakstu :) Neiet runa par respektu, jo Latvijaa prieksh kritikiishiem, ekspertiem un citiem gudriniekiem taapat nekad nebuus labi, jo visi ir iespringushi un vienmeer kaut kas nebuus gana labi u.t.t. :) Pats labaakais, ka visi shie eksperti ir iecikleejusheis uz maakslu, un gaida to visparastaakajaa izklaideejoshajaa objektaa, kur tas pat nav paredzeets peec buutiibas. Un nemaak atdaliit shiis dazaadaas sfeeras.
Prieks, ka te ir pilns ar ekspertiem un daudz gudraaki par visiem producentiem, tikai kaut kaa ar darbiem juus visi esat turpat pie savas klaviatuuras un nekur taalaak :)
Chicane nav ne vainas, agraak kaadu laiku bija viens no maniem favoriitiem.
Kaa jau mineeju, Paradizes Vasarai ir vairaaki remixi, kas ir pavisam savaadaaki un gana veiksmiigi.
Arii atgriezhoties pie Ellas, kaut vai par piemeeru mineeshu Shine Like A Superstar (Electricano Remix) vai Welcome To The Club (Robert L Mayer Remix). Pats vieglaakais jau spriest par graamatu peec taas vaacinja, nemaz to nelasot :)

Atbildēt šamējam | Diskusija


× ! Edge ! ×

aizmirsu virsrakstu

from: [info]devour
date: Jul. 30., 2008 - 08:16 pm
SEKOT TRUSIM!

Es taču Tev teicu lai EJ DIIIIĪĪĪĪIIIRST!

Brīdī, kad Tu pateici, ka ''Dj Ella - kvalitatiivi noaranzheetas dziesmas un dazhi remixi ir vienkaarhsi izcili'' man zuda pašas pēdējās cienās paliekas pret Tevi.Es jau protams saprotu, ka par garīgi atpalikušiem cilvēkiem smieties nav jēgas, bet šajā gadījumā atļaušos uz Tevi norādīt ar pirkstu, atliekt galvu un sākt skaļi smieties...
btw- runa vispār neiet!Runa ir par...Ja nezini tik elementārus pareizrakstības principus un raksti ar visiem ii un aa, tad kā pret Tevi varētu izturēties nopietni.Patiesībā man Tevis, dēļ tava tupuma sāk palikt žēl...

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


zhuu

aizmirsu virsrakstu

from: [info]rikella
date: Jul. 30., 2008 - 10:49 pm
SEKOT TRUSIM!

freakart - nedirs par situāciju, ja nezini. Latvijā nemaz savādākus gabalus nav iespējams uztaisīt. jo citus latviešu auditorija neņem pretī. un šajā situācijā gabals ir uztaisīts ļoti labs.
tu varētu kritizēt, ja pats klausītos tādu mūziku, bet šajā gadījumā - labāk nelien citu lauciņā. vai arī - uztaisi labāk :D

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Jul. 31., 2008 - 10:25 am
SEKOT TRUSIM!

gribēšu un runāšu (dirsīšu?), like wtf? ej savā lapā un raksti cik tas muzons ir forš, bet es saku ka sūds un zinu ka var izdarīt labāk. un bļa publika ir jāizglīto nevis jādegredē!

EJ PROM!

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais


devour, devour

from: INKOGNITO RAKSTA
date: Jul. 31., 2008 - 10:43 pm
SEKOT TRUSIM!

Kad argumenti aptruukstas, tad saakas piesieshanaas pie gramatikas, pie taa ka tiek rakstiits interneta valodaa bez garumziimeem un visaadiem nebuutiskiem siikumiem.. ja vispaar to argumentu ir bijis. Cik te var redzeet, tad vieniigais ko speej ir lamaaties .. kuram tad ar galvu iisti nav kaartiibaa? Katram ir redzams, kursh psiho un lamaajas un kursh katru savu domu noargumentee un pamato :)
Lai veicas :)
Atgriezhoties par Ellu - tie jau ir aizspriedumi pret Ellu kaa taadu, ja jau visi remixi, visi aranzheejumi ir aaraa metami, it iipashi, ka tos taisiijushi dazaadi cilveeki, no dazaadaam valstiim u.t.t. Ella ir tikai izpildiitaaja ar balsi, veel ir dziesmas autori, ir dziesmas producenti u.t.t. Vesela komanda, kas STRAADAA, atskiriibaa no daziem citiem :)
Man patika kaa grupas Travis liideris teica - nebuusim muuzikas rasisti, arii tai pashai Britnijai u.c. pop artistiem ir normaalas dziesmas.
Un par tiem remixiem savas domas nemainu, jo vini ir izcili, un kameer Tu seedi pie klaviatuuras, dzeki turpina straadaat un izdot savus ierakstus gan te, gan aarpus.

Atbildēt šamējam



Free Web Counter