LV MEGA POPS - AAAAAAJEEEEEEEEESSSSSSSSSSS!

« previous entry | next entry »
Jul. 21., 2008 | 09:05 pm

ES VNK NOMIRU! LATVIETI - NETAISI DEJU MUUZIKU JA NEZINI KAS TAS IR, JO VIENS SINTEZAATORS UN TAVI SALDIE TEXTI - SMIRD!!! zhopa , nemaz neanalizeeshu muuziku, suuds. Ar fruity loops var labāk sabīdīt dziesmas skaņa.

http://klipi.lv/2008/07/17/reny-markus-riva-paradizes-vasara-2008/
Tags:

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {21}

devour, devour

from: INKOGNITO RAKSTA
date: Jul. 31., 2008 - 10:43 pm
SEKOT TRUSIM!

Kad argumenti aptruukstas, tad saakas piesieshanaas pie gramatikas, pie taa ka tiek rakstiits interneta valodaa bez garumziimeem un visaadiem nebuutiskiem siikumiem.. ja vispaar to argumentu ir bijis. Cik te var redzeet, tad vieniigais ko speej ir lamaaties .. kuram tad ar galvu iisti nav kaartiibaa? Katram ir redzams, kursh psiho un lamaajas un kursh katru savu domu noargumentee un pamato :)
Lai veicas :)
Atgriezhoties par Ellu - tie jau ir aizspriedumi pret Ellu kaa taadu, ja jau visi remixi, visi aranzheejumi ir aaraa metami, it iipashi, ka tos taisiijushi dazaadi cilveeki, no dazaadaam valstiim u.t.t. Ella ir tikai izpildiitaaja ar balsi, veel ir dziesmas autori, ir dziesmas producenti u.t.t. Vesela komanda, kas STRAADAA, atskiriibaa no daziem citiem :)
Man patika kaa grupas Travis liideris teica - nebuusim muuzikas rasisti, arii tai pashai Britnijai u.c. pop artistiem ir normaalas dziesmas.
Un par tiem remixiem savas domas nemainu, jo vini ir izcili, un kameer Tu seedi pie klaviatuuras, dzeki turpina straadaat un izdot savus ierakstus gan te, gan aarpus.

Atbildēt šamējam



Free Web Counter