LV MEGA POPS - AAAAAAJEEEEEEEEESSSSSSSSSSS!

« previous entry | next entry »
Jul. 21., 2008 | 09:05 pm

ES VNK NOMIRU! LATVIETI - NETAISI DEJU MUUZIKU JA NEZINI KAS TAS IR, JO VIENS SINTEZAATORS UN TAVI SALDIE TEXTI - SMIRD!!! zhopa , nemaz neanalizeeshu muuziku, suuds. Ar fruity loops var labāk sabīdīt dziesmas skaņa.

http://klipi.lv/2008/07/17/reny-markus-riva-paradizes-vasara-2008/
Tags:

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {21}

Ervīns

Re: smagais gals cepjas?

from: [info]freakart
date: Jul. 29., 2008 - 05:29 pm
SEKOT TRUSIM!

nu jau atkal vēliens cilvēks, kurš skatās greizi.

NEIET RUNA PAR KLIPU!
klips ok (quality ziņā), bet pupainas blondīnes ir SOOOO LAME, paprasi jebkurai meitenei, ka šī ideja ir dumja un tik tupa, ka tālāk nav kur. Parādot, ka tikai šādā kompānijā (ja esi džeks) tev būs laba vasara un parādot "kādām" ir jābūt meitenēm, lai viņas vasara arī būtu super un uz motorlaivas. hello anoreksiķes utt. plus silikona pupi. Par tehniku kā nostrādāts neviens nesūdzas, pirmkārt, jo nav sajēgas otrkārt, tas mani neinteresē, man saturs svarīgāks. un par filtriem vispār aizmirsti. skatoties uz foto tu nedomā par lēcu bet gan par baudījumo ko attiecīgais darbs sniedz/nesniedz.

Hallo from MARS. Es pārsvarā klausos indieroku, triphopu un visu elektronisko žanru (nesmādēju arī smago galu un repu, pārsvarā visu nosaka kvalitāte), kas ietver arī HOUSE tipa mūziku un cik zinu tā skaitās deju mūzika, bet laba kā piemēram šis gabals Chicane - stoned in love, a ella un viss tas pārējais ir vnk pazors latvijas mūzikai, ar 1 teikumu visā dziesmā un pupainu blondīņu stereotipisku uzvedību - FUJ!

Un vispār TAS IR MANS VIEDOKLIS UN ...... VISI KAM TAS NEPATĪK!

apnikāt.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais



Free Web Counter