Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-05-13 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prikiņ, aizgāju pret kalnu pēc kolas ar grabošiem mistkastmaisiem, Ripa, desu mīlas pārņemta, tipināj pa priekšu, ausis vien plandēja. Pa maliņu! Tā es viņai šosejmalā. Betneko, rātni sagaidīja pie bodes, ta iemetām pastkastītē viegli nopleķotas kartītes. Ta atnācām mājā, es uzraku dobes, sasēju, kas sējams. Tagad sēžam uz lievenīša, Ripai galva klanās un dzintaracis krīt ciet saulītē. Esšaisaku, votkadtev nākamreizē no Juzika sirmā Čārlija bēbīši atskries, tagan ņemšu vienu ciet un pārcelšos šiten.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2012-05-13 13:12 (saite)
Dirsā to Rīgu. Bet tūdaļ jau jāaunais tais tīrās drēbēs un jākarinā svaŗubumbas potītēs. Bļadj, nēēēgrīībūū!

(Atbildēt uz šo)


[info]blond
2012-05-13 13:13 (saite)
tāda gaiša tev tur tā dzīve, es pat apskaužu drusku.
un zinkā opis tagad par tevi priecājas no mākoņa maliņa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-13 13:50 (saite)
Jā, vajne, pojenes metās pumpuros, aman jāvelk tīras drēbes. Un Ripa ar mani tikko pie ezermalas konteinera pameta no ezera laukā peldoša zvejnieka dēļ. Briļļaina! Tatānu atstāju viņu to tīklus cilājošo četraci un gumijslaivu aprejam. Betpareizir, kārtībai jābūt, jāvaktē tak kas no tā ezera laukā nāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nova
2012-05-13 14:06 (saite)
tā kā mans pēdējā laika dzīves mērķis un sapnis ir rimta dzīve laukos, citreiz uznāk tāds galīgi stulbs strjoms, ak kamdēļ gan es neprecējos ar Janku, to, kurš dzīvo pie ezera pilnīgā Kaunatas čuhņā. abet, no otras puses, ja jau toreiz Janka riebās, tad nav nozīmes, vai tur būtu ezers vai kas, tāpat nekādas dzīves

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

P.S.
[info]nova
2012-05-13 14:07 (saite)
it īpaši, kad patika Jankas draugs, kurš ar starp ezeriem čuhņā dzīvo, bet tas pavisam "trahs", kā Tu saki, - sacirta sekciju ar cirvi, kad kas nepatika, vo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]raaha
2012-05-13 21:02 (saite)
aj, Tu lej karstu ūdeni uz manām vātīm. Nu es jau ar tais laukos dikti forši jūtos. Bet man tāda smaga aizdoma, ka tikai tāpēc, ka man ir tā pilsēta, kur man maksā algu.
Un man tai lauku mājā dikti bail vienai pašai pa nakti palikt. Ir, lūk, šitāda šmucīte.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?