Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-08-15 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bruņinieks tādstākā
Ojbet, nupat bija briesmīgi, es izgāju uzpīpēt, vārtrūme jau man tādā aizdomīgā ielā, ja, un pietura taisni blakus, un tad te tie mīzēji nāk arī parasti un viskas un ta es traucēju viņiem, jo stāvu un pīpēju ļoti ērtā vietā un viņi no manis satrūkstas, laigan es jau zinu, ko viņi tur stūrī sataisījušies darīt, viņi parasti, ieraugot mani tur, griežas uz papēža riņķī un tēlo, ka sajaukuši vārtrūmes, hehe, bet es ta visu zinu. Un es izeju, tagad, nupatām, divas minūtes atpakaļ, tai vārtrūmē, skatos, futuvells, A. ar mašīnu pa riņķi griežas, tas tāds jauks zēns mums, žēl, ka nesēd te uz vietas, ta varētu jokoties, nulūk, un es domāju, fuvells, ka viņš te virpuļos ar to mašīnu, ka netieku uz savu slepeno pīpējamo stūri, ta apstājos maliņā pie trepītēm, jūtos kā no laivas izmesta, ka tādā neērtā vietā jāpīpē, aizpīpēju un tā, saproti, māte mīļā, pagriežu es galvu, nēnu, man jau tā likās, ka kāds tur fonā lavās, bet šķita, ka pa trepi augšā aizpirdis, bļadj, pagriežu galvu, āāāā, es nezinu kādām samta čībiņām tas perduks pielavījās, betē tuvāk savai sejai svešu seju skatīt jaunu vairs nav iespējams, bez gandrīz intima. Untā šķībā seja, es nezinu vai viņš bija mēms vai kas, bet tā mēmā, briesmīgā seja rāda to pīpējamo žestu, nutipa, ka velk dūmu no tukša gaisa, nu, diviem pirkstiem tā, nēnujejbogu, ja es ņemtu līdzi paciņu, nevis vienu cigareti, es viņam visu būtu atdevusi, tikai lai viņš iet prom, dievadēļ, jo man no šitās pielavīšanās, godīgsakot, sirds aizgāja palēcienos un abi ceļgali trīc, un es skatos uz to tuvo ģīmi un saku - man nav, redzi, man nav, un viņš nāk tuvāk un rāda to žestu un ta es kā tādu eņģeli dzirdu A. , kas atvēris logu un tādā stingrā balsī saka "Idji kkomņe!" vai kānuturto raksta,  un es arī nāku, a man tā bails, ja, es tak muļķiku pirmstam skatījos, nebiju rēķinājusies ar to, ka  uznāks kaukas un A. saka :"Stoi sdjesj. Šas budu dratsja!" unta pie šitiem vārdiem tā ēna samta čībiņās, aizskrēja, tiptiptip. Un es biju glābta. Vai nav forši, nopīpēju gan divus dūmus, iešu laikam kaukur publiskāk šodien.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-08-15 13:39 (saite)
Bet, prikiņ, viņš tak būtu kāvies manis dēļ! A es pat uzvārdu viņam nezinu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-15 13:40 (saite)
jāizdara kaukas labs viņam, nejau tas, ko jūs te akal ieteiksiet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2011-08-15 13:40 (saite)
Tev ir tagad viņam, nu A., jāizŗaksta nēzdogs vai karodziņš, kas sumina viņa varoņdarbus. Tā dara visas dāmas saviem bruņeniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-15 13:44 (saite)
nēnu, ganjau nebija no darītājiem, vienkārši slimiņš kaukāds, bet eitu šito apzinies, metru gara vienpate vārtrūmē, kurai ņemts un pielavīts, zaglīgiem soļiem, laidievsžēlīgs. Nuja tev šķība seja, nu lavies tak klāt vismaz kaukam lielākam, ne sentimentāliem punduriem, fu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2011-08-15 13:45 (saite)
betjā, A. jāieliek kādā labo darbu sarakstā, ganjau kādreiz pagriezīsies kas labs, ko šam sadarīt, tīri platoniskā plāksnē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2011-08-15 14:29 (saite)
akh!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?