Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-08-06 11:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bizbizmārītmājiņdeg
Vakar, tātad, es kaukādā naktī centos visko pierakstīt par cīņubiedrenes apviesošanu, betē, tie četri kausiņi jocīgā dzēriena mani vēl šodien spiež pie zemes, te arī atbilde uz to jautājumu par dambī iešanu ar pledu brīvdienās, kādu tādu dambi vēl, ka tev pulsē visā galvā. Vārdsakot tā, par vakardienu, štruntspa tām pasaulē garšīgākām kūpinātām vistām, ar ko man te visa klaviša, aiz tā, ka ēdu viņu, pūlēdamās  te kauko pierakstīt un pa pareiziem burtiem trāpīt, nu, uzrakstīt, par to komisko čamdīšanos gar atejas durvīm un jaunsastapto svešinieku, kas izrādījās nekāds ne svešinieks, betgan, kolēģis pirms kādiem sešiem gadiem vai, tikai pēc ilgas skatīšanās savilkām paralēles un pie trešā kausiņa es viņu jau gandrīz atminējos tiešām, un pēc ceturtā jau saņēmu sirsnīgu atvadu buču.

Betlūk, par to cīņubiedreni, tākā viņa bij paķērusi līdzi to savu kolēgu (kas vēlāk, tātad, izrādījās arī mans bijis), ta dikti abi divi vislaik vicināja rokas un cepās par darbiem, par spīti tam, bij ļoti incanti paklausīties, jo sāpes jau visiem līdzīgas, vane, hoķ no kuras līnijas tu nāc, visur jau plusmīnuss viensuntaspats bezporjadaks, nuja, bet tai īstā strēķī, kur varējām tā intimno parunāt abas, ta, lūk, kādi fakti sazīmējās. Kaukā tur, vārdspa vārdam  (nēnu, kādsnu vārdspavārdam, šitādu pigoru uzreiz šauj laukā, ja, kā galveno trumpi) un šī man paziņo, tātad, tādu faktu, ka viņai tagad divi kniebēji, tas ta vēl nebūtu nekas. BET! Abi ugunsdzēsēji!!! Es- mēma, galīgi satriekta pīšļos. uzreizām - kā, svaidu jau rokas pa gaisu un pluinu matus, tīri iekšēji, viscaurēm baltā skaudībā klāta. Essaku- kā, no vienas rotas vai dažādām? Tu biji ugunsdzēsēju ballē? Kur ņēmi? Jūnov,  riktīgs satraukums, viņtak ņēmusi un uztaustījusi kaukādu sūci šī cēlā un nepieejamā glābšanas dienesta kuģī, pakuru, tāvien rāpjas laukā stalti zēni ar acīm meklēdami, kur kādu apjukušu, ar spickām pārspēlējušos un apkvēpušu, vecenīti uz rokām iznest.Nu, pasaki, ir taisnība pasaulē, vai nav?! Bet! Beigās jau mēs no viņas izdabūjām, tas viens točna ir ugunsdzēsējs, krogā vai kur satikst (bõring!)betē, tas otrais ir jau sens viņai tāds brūgāns, pa kauko citu iepriekš strādājis, bet nesen vienkārši ņēmis un aizgājis ugunsdzēsībā. Es uzreiz, tākā, karlsons, svecīti no tortes nogāžot- ĀHA! Tātad tev ir tikai viens ugunsdzēsējs, otrs ir vienkārši tas pats vecais, tikai pārkvalificējies!  Nutā, traki mīlīgi bija, smējām, paldies jums, paldies mums!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-08-06 12:14 (saite)
Es, toties vienreiz veikalā iepazinos ar diviem atmīnētājiem, kas mani cienāja ar siera salātiem

(Atbildēt uz šo)


[info]fjokla
2011-08-06 12:27 (saite)
vaimanu, vaimanu, tas affair-a viģiks(http://www.youtube.com/watch?v=ZWMUR1MaPDM&feature=share) mani piebeigs beigtu un tas simja viģiks: http://www.youtube.com/watch?v=-ssXJtzFOjA&feature=youtu.be arī

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2011-08-06 12:32 (saite)
vot, man te pirmo palīdzību viens ugusdzēsējs pasniedza, un es tik domāju, a nez viņi visi tādi stipri un enerģiski ir, vai tas tikai šis tāds viens ūbereksemplārs gadījies, kas turklāt vēl arī apsviedīgs un pirmajā palīdzībā tāds zinošs gadījies? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-06 12:35 (saite)
a po podrobņeje...?:) Vot, man ar šitas šķiet viscēlākais no dienestiem, pats vonnegūts tak teicis, ka vienīgā instance, kam cilvēce vēljoprojām mazliet tic ir tieši ugunsdzēsēji. es gan tuvumā nevienu neesmu skatījusi (tpui tpui tpui, katram gadījumam),tikvien cik ekrānā, tur jau izskatās labi, nezinu, kur tādi apgrozās ārpus darba laika, tapē, prikiņ, kāds pārdzīvojums, ka viena ņēmuse un iefiltrējsēs:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-08-06 12:41 (saite)
nē, nē, man te nav nekādu nepiedienīgu noklusētu detaļu, viss bij' tieši tā, kā rakstīju. varbūt noklusēju tikai to, kā nespēju novērst acis no viņa, hehe :))

bet vot tā, ka ņemt un iefiltrēties.. tur vajag iekšas, es kā mazs skuķēns sajutos, kāda tur vēl actiņu mešana un iefiltrēšanās. tak nu ja kādreiz gadīsies kāds pažars, kaut nu tāds stiprs gadītos, kas no mājas varētu iznest. visu nokvēpušu, hehe :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-06 12:43 (saite)
oj, Tu tak tāda maziņa un kompakta:) Nukā, es gaidīju, ka Tu tagad detalizēti man aprakstīsi kā ta viņš tur viskādīgi iznesās un šarmēja un bija gādīgs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-08-06 12:50 (saite)
ā, nu, viņš tur aktīvi žestikulēja, un lēkāja pa visu telpu, švīkāja zīmējumus uz tāfeles, stāstīja atgadījumus iz dzīves, un es jau redzēju, kā vecākas tantes paliecās uz priekšu savos sēdekļos un virpināja matu cirtas, tas tik bija skats :D toties tagad zinu, kā cilvēku stabilajā sānu pozā novietot un kur jāveic sirds masāža, hehe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-06 12:54 (saite)
O!stabilā sānu, poza, tātad. Kā tad tas,- nogāž uz sāna un atstutē ķieģeļiem no abām pusēm?:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-08-06 12:57 (saite)
:D tā vispār izskatās pēc pozas, kurā ir dikti ērti gulēt, kad pati esi uz sāniem, un augšpuses roka uz priekšu, a otra - aiz muguras.

un ta' viņš tur mētāja vienu puisi turpu šurpu, rādot, kā tad cilvēku bezsamaņā šitā sastutēt. priceless!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-06 13:00 (saite)
aha, ta matu rullētājas uzreizām, nu, skatoties kā to puisi tur vārta pa zemi -"Paga, instruktõr, es īsti tagat nesapratu par to sānu pozu un sirds masāžu, kur tā roka tad tur jāloka, galīgi nevaru, hahaha, es jau neatšķiru tās puses, hihihi, nu, kur man labā, kur man kreisā, hihihi! Vaj varat uz manis parādīt?":)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-08-06 13:08 (saite)
tu pat nezini, cik precīzi pateici!
viena, kas man taisni blakus sēdēja:"a kur tas punkts, kur tās rokas jāliek?" un tad bakstās sev ap krūtīm, nē, nu, es man škiet viņas vietā tur sarku un bālēju. un galnais jau, ka nebij viņa nemaz veca, nu, 30, un bērns viņai, traks var palikt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-08-06 13:13 (saite)
:DDDD wāāāā :DDDD āāāā! vaijku jauki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fjokla
2011-08-06 12:57 (saite)
ta es sapratu, tas bij kaukāds ugunsdrošības inspektors, ja? Nu, tie, kas nāk apmācīt rīkoties ar tiem pūšamajiem, sarkanajiem, kāviņstur, kas stūros stāv.
Ta man nāk atmiņā, ka, kad strādāju viesnīcā, tur arī atnāca tāds apmācītājs, tik viņš bija tukls un stulbs, dedzināja sētā kaukādu miskasti un gandrīzām nemācēja vairs pats apdzēst, mēs kādu nedēļu par viņu vēl smējām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-08-06 13:09 (saite)
jā, jā, kaukas tāds, bet ne tikai pliks inspektors, pats dzēšot arī tos ugunsgrēkus, citādi jau arī būtu tukls un neveikls :D par laimi, bija atstiepis līdzi tikai folija segu, bet nekādas anniņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

vai ne
[info]nova
2011-08-06 15:07 (saite)
māsasmeitas vīrs ugunsdzēsējs ir varen jauks un apsviedīgs puisis, bet ugunsdzēsēju balle Mazsalacā, kurā es nejauši iemaisījos pirmajā kursā - vienas no jaukākajām jaunībsdienu atmiņām:)!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?