Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-02-25 11:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tie barternieki, zin, tākā tādas utes, kā izdzirdu vārdu "barters", man sarauj visas iekšas, un uzmācīīīīgi, vells, pielīp tākā tāda jūrassvaigzne pie kājas, visām piecām vai cikviņtur, un tu kraties, kraties un nevari nokratīt, jo šaj piesūcekņi un viņa taču atvēŗta visiem varjantiem, nudavāāāāj, davāāāj...atkāpies, atkāpies, sātan, un tad taisni atvieglojums, kad atrodu pamatotu aizbildinājumu, kapē -ne, nutur, piemēŗam- hīhõ, a ta mums taisni sezõna, nesanāks, nav brīvu transportu, vajkužēl, vabūt citreiz, nuja, nuja, atā, atā, atā, betnē, zvana ik pārdienas un tik daudz varjantu sadarbībai, da sūds, ne varjanti, kaukāda lieka jebļa, pardon mai frenč, bet man taču arī var kādreiz sakrāties, un, galnais, ka atdeves nekādas, braukalēs tik, turpu šurpu, na haļavu, un pretim iedos kaukādu deviņdesmitpirmā  gada haltūru, kuru skatoties tikai sirdsklauves un pasaulīgu kaunu var dabūt.
Unvēl tās nebeidzamās avīzes ar savām imaginārajām tirāžām un vispasaules izplatībstīkliem, - bet šāds piedāvājums taču tikai reizi gadā, kāpēc jūs no mums izvairieties, da tāpēc, ka jūs, atļaušos atzīmēt, kad piedāvājumu atnesāt, špļāvāt uz pirkstiem, kad lapas šķīrāt un klepojot, čīkstošu krūtežu, neliktāt roku priekšā, tapē neuztvēru domu par specjālo piedāvājumu, tāvietā, aizturētu elpu, vislaik domāju par dažādām pilieninfekcijām, alveolām, raizīgiem pulmonologiem, nu, un visām tām lietām, kas nu tur attiecas uz čīkstīgām krūtīm.
Un. Vaj tai Bitei, piemēram, kāds ir teicis, ka viņu reklāmām ir atlasīti paši nesimpātiskākie cilvēki pasaulē, nē, nopietni, tas sārtvaidzis ar šņukuru, kas iespļauj ekrānā bŗēcienu "Lats?", da i visi viņi, kas kūrē atlasi, kaukāds klibs, nenovīdīgs punduris?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-02-25 11:56 (saite)
aha, visa balkrievija viņiem pārņemta, kātat, baltkrievijas filiālē par viņiem vispār neviens neko nav dzirdējis, ieņēmēji atradušies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2011-02-25 12:04 (saite)
pisec dirsēju kantoris ;DDDDD
tas viņiem tāds mārketinga triks - dirst acīs skatoties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-25 12:10 (saite)
vajta, mīļaisdraugs, visi mārketinga triki nav dirst? Skaicka:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2011-02-25 12:12 (saite)
tieši tāpēc man arī nepatīk nekas kas saistīts ar biznesiem un politikām - tā visa ir viena vienīga liela diršana. pie tam likumīga un reglamentēta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?