Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2009-07-13 11:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es jau sen gribēju jums jautāt, kā mākslinieks māksliniekam
vai Jūs zināt ko par ūdens filtriem?
Jābrauc pie õpja, bet tas nabags, aiz tam, ka no ezernieku krāniem tek vairs tikai kaļķūdens (tie racēji tur esot kauko sadirsuši) sijā visus ūdeņus caur sietiņu, žēl jau viņu apbēdināt, bet manuprāt tas diezko palīdzēt vis nevarētu, man jau garšo tādspats, bet viš saka, ka veciem, pārkaļķotiem perdeļiem, tāds nākot tikai pa sliktu. 
Un tātad, ir tak tādi štrumenti, ko pašaun zem izlietnes un pieskrūvē un visaslietas, un ta tek dzerams ūdens uzreiz, itkā internetbodēs skatījos, ira, bet kā lai zina, kurš īstais?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mikii
2009-07-13 11:51 (saite)
tā filtra krūze jau tikai daļu minerāļus un baktērijas (laikam) atfiltrē. bet nelaime jau tāda, ka ļoti kaļķainā ūdenī tas filtrs ilgi nevilks. ja problēma ir kaļķos, tad arī vārīšana neko nelīdz - kaļķis arī vārīts ir kaļķis (te gan mani kāds ģeologs vai ķīmiķis var mēģināt apstrīdēt un viņam arī vajadzētu būt taisnībai, bet tā man vismaz šķiet).
ja grib bez baktērijām un bez kaļķiem, tad vispirms nofiltrē un tad novāra (filtrē vispirms lai kaļķi paliek filtrā nevis tējkannā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2009-07-13 11:57 (saite)
vai vāra tējkannā un to regulāri atkaļķo ar citronskābi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?