Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-04-21 14:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zelta uzvedības grāmata
Mani satrauc tas, ka līdzpisloņiem ir manāms problems ar pieklājīgu uzvešanos. Piemēram, to, ka pirmo pa durēm jālaiž ārā cilvēku, kas no iekšas uz āru nāk, ne jāsperās ar saviem maisiem iekšā līdzko tas nabaks (proti, es) atvēris duris, šķiet neviens nav dzirdējis. Vai arī, kad tu, jem, atver ij pieturi dures, kamēr ievelkas kāda nespējīga vecenīte, tak jau sāks skriet ļaudis iekšā, kuriem tu nemaz neesi bijis-tapis ieplānojis kā nebūt pakalpot. Un tad Tu stāvēsi pusstundu tās dures turēdams, kamēr aiz riebīguma palaidīsi vaļā, lai trāpa kādai večai pa pakaļu un liftā gardi smiesies par viņas sašutumu. Fjokla nav nekāds šveicars, ļudji, ble.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Versija namber van
[info]hamish
2008-04-21 15:01 (saite)
Tas viss no skarbas, grūšas dzīves. Sprancijā gan visi ar mazām, melnām ūsiņām, beretītēm, jūrnieku krekliņīem un baltmaizes batoniņiem padusē visiem taisa grand mersī un laiž, kur vien vajag, pat Sēnā, ja spiesta vajadzība. Bet te - šie nabaga darba rūķi, kāpj savos mikriņos no Imantas un brauc uz darba vietām, kur uz viņiem skatās ar riebumu vai neskatās vispār. Pēc darba maksimā jāiepērk gaļas maize, (ir tāds mistisks izstrādājums) roltoni un ķieģelīša klaipi un jābrauc atpakaļ uz "manu mīļo ņaņu" vai "visi laimīgi kopā", pēc kam gultā iekšā atkal. Un tad tu brīnies, ka nav pieklājības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Versija namber van
[info]fjokla
2008-04-21 15:04 (saite)
tāda sāpīga šī versija sanāca. Pie kam, roltons un ķieģelīc bieži vien ir arī manā ēdienkartē, tomēr, cenšos visuprims ļaudis pa durēm ārā izlaist un tik tad, pate iet. Cerot, ka varbūt kāds to novērtēs:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Versija namber van
[info]eermaniitis
2008-04-21 15:11 (saite)
tu, vai zinies, liec mieraa Imantas mikrinj

taa var dabuut ar duravaam ne tikai pa seezhamo, bet ar pa to baltmaizs baton!


Imantas mikrinj, vai zinies, ir kultureeliibs kalngals un tiiriibs virtuozs saliidzinot ar tiem Zolituuds mirkinj, kas kursee no centraalstacijs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?