Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2008-01-23 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
balle
Dies'stāviklāt pasākumu organizātoriem! Tagad es viņus saprotu, jūtu līdzi un dziļā cieņā noņemu aubi. Tur ne tikai nopīpēties, bet arī nodzerties un trakai palikt.
Piektdien būs tā lielā diena, no kuras vietas spēkus smelties- nezinu. Izpūruse, nikna un saguruse! Vai tādu tamdu viņi gribēja? Ēdienkartē- ta pa daudz, ta pa maz. Dalībnieku- tāpat. Domāju :" Ku laba dzīve garderobes tantiņām- mierīga...šlop...šļop... šļop... žvīk...žvīk!". Tik man tā :"dipadu- dapadu- bļirku- bļerku!".
Bet nekas, balle notiks tieši pretī Traumatoloģijas slimnīcai, ja nu kas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2008-01-23 19:11 (saite)
Jā, jā, tik atceries vēl vienu lietu: kad viss būs gatavs, notiksies un beigsies.. Tevi pārņems kaut kas ārpasaulīgi labs, tikai tā varu nodēvēt to fīlingu, kas rodas pēc labi padarīta TĀDA balles darbiņa. Dievinu. Nākamreiz gribēsi organizēt atkal, jo visi sū***, kas piemeklē organizējot, būs jau piemirsušies ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]eermaniitis
2008-01-23 19:40 (saite)
Čigaani ar tiek gaidiiti?

jeb peec piiraadzinjiem taapat var ievelties? ;-D

(Atbildēt uz šo)


[info]hamish
2008-01-25 13:52 (saite)
Betē es arī vienreiz piehaltūrēju garderobē par mēteļu sniedzēju,un nebija nekāda medusmaize ar debesmannā. Diezgan pazemojoši vietām, jo dažiem liekas, ka garderobists ir slikto joku un neveiklo uzbraucienu vācele,pfaff, nekad vairāk, lai gan cik tur bij-25 Ls za noč?mazāk pat. Toties bija labs galds, to jesķ, tas kas UZ tā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?