wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2013-03-22 19:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:1+1

Kā mēs gandrīz bez kāzu datuma palikām
Bijām cerējuši izmantot jauno dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumu un laulāties mīļotā vecāku mājās Gaujmalā. Tā kā dzimtsrakstu nodaļas drīkst laulāt un izbraukt tikai savas teritorijas ietvaros, griezāmies pie Beverīnas novada Kauguru pagasta dzimtsarakstu nodaļas vadītājas. Aptuveni pirms divām nedēļām viņa mums telefoniski paziņoja, ka 20. jūlijā rezervē mūsu kāzu datumu, mums tikai jāaizbrauc uzrakstīt iesniegumu. Tā kā tagad abi slimojam, nolēmām, ka varam izmantot izdevību un aizbraukt. Zvanījām šodien, lai noskaidrotu, cikos vēlams ierasties, kad mums paziņoja: "Ziniet, es te tā padomāju un 20.jūlijā man būs atvaļinājums. Tā ka varat izvēlēties laiku vai nu līdz Dziesmu svētkiem, kad manis nebūs, vai pēc mana atvaļinājuma augusta sākumā...." Un ja mēs būtu norezervējuši kādu viesu namu svinībām, lidmašīnas biļetes medusmēnesim un pasūtījuši ielūgumus drukai?... Pateicām, ka padomāsim, bet nevēlos, lai manu laulību ceremoniju vadītu cilvēks, kas var tā vienkārši pārdomāt. Cilvēkiem, kas strādā šādās vietās tomēr jādomā par to, ka mums pārējiem kāzas nav katru nedēļas nogali un tas ir pasākums, kur nepieciešamas pozitīvas emocijas. Jo tā mirkļa sajūtas bija briesmīgas...

Sazvanījām Valmieras pilsētas dzimtsarakstu nodaļu un aizbraucām uzrakstījām iesniegumu.

Kāzu ceremonija nebūs brīvā dabā kā plānota, bet plkst. 12tos gaišās un jaukās telpās kondicionieri un nebūs jādomā, ko darīt, ja līst. Un kās varēš izvēlēties varbūt nākt tikai uz ceremoniju. Un galvenais cilvēki bija jauki, smaidoši un pretimnākoši.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ely
2013-03-23 09:04 (saite)
Par Valmieras dzimtsarakstu nodaļas darbiniecēm varu teikt tikai to labāko (iepriekš ir nācies sastrādāties). Būs lielisks iemesls viņas atkal satikt, jo, kad gāju prom no Valmieras, tad pēc viņu atvadu runām bija jāraud. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2013-03-23 12:54 (saite)
Tad man prieks, ka viss tā nokārtojies..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maruta
2013-03-23 09:09 (saite)
Starp citu, apsveicu :) Lai jums šis laiks ir gan pārbaudījums, gan stiprinājums un, galvenais, prieka pilns :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2013-03-23 12:53 (saite)
Paldies! :)
Tagad liekas, ir tik daudz problēmas radušās no mirkļa, kad pieņēmām lēmumu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maruta
2013-03-23 18:18 (saite)
Viss atrisināsies, galvenais labāk izdarīt visu laicīgi, lai pēdējo mēnesi var izbaudīt (nevis lieki stresot par kaut kādiem organizatoriskiem sīkumiem, kurus vēlāk pat neatcerēsieties) :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?