wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2008-03-17 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:biometrijas lekcija
Entry tags:lilu

izkusis saldējums arī bija
Vakar pagatavojām burvīgas vakariņas ķīniešu gaumē. Un godīgi mācījos ēst ar irbulīšiem. Otrā reize, kad šos rīkus paņemu rokā. Sākotnēja pirkstu nesapratne, kā kustēties, bet vēlāk no šķīvja tika nolasīti arī mazie nūdeļu gabaliņi. Un, kā izrādās, cepti puravi man garšo. (Salāti, kuros šis garšaugs iekšā, man ne visai pie sirds).
Kā vakar pļāpājām, sojas mērce man asociējas ar Elīnu, bet gatavošana nu jau tikai ar viņu. Un daudz.
Un, lai gan uz nūdeļu paciņas rakstīts, ka piemērots 3-4 porcijām, mums derēja divatā.
Un, mums vajaga jaunu pannu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fermenta
2008-03-18 10:18 (saite)
Arī. Tas kalpoja impulsam:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?