wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2008-03-17 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:biometrijas lekcija
Entry tags:lilu

izkusis saldējums arī bija
Vakar pagatavojām burvīgas vakariņas ķīniešu gaumē. Un godīgi mācījos ēst ar irbulīšiem. Otrā reize, kad šos rīkus paņemu rokā. Sākotnēja pirkstu nesapratne, kā kustēties, bet vēlāk no šķīvja tika nolasīti arī mazie nūdeļu gabaliņi. Un, kā izrādās, cepti puravi man garšo. (Salāti, kuros šis garšaugs iekšā, man ne visai pie sirds).
Kā vakar pļāpājām, sojas mērce man asociējas ar Elīnu, bet gatavošana nu jau tikai ar viņu. Un daudz.
Un, lai gan uz nūdeļu paciņas rakstīts, ka piemērots 3-4 porcijām, mums derēja divatā.
Un, mums vajaga jaunu pannu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mesmerize
2008-03-17 14:46 (saite)
Ahh, ku forši! :) Es šodien ķeršos pie suši gatavošanas!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2008-03-18 10:19 (saite)
Un kā sanāca?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mesmerize
2008-03-18 14:02 (saite)
Sanāca! :)) Visi stāstīja, ka tas ir baigi grūti - bet tur nav nekā grūta! Viss, jūtu ka kļūstu atkarīga no viņiem. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skyhell
2008-03-17 15:05 (saite)
noskatījāties sirmā ēdienkarti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2008-03-18 10:18 (saite)
Arī. Tas kalpoja impulsam:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?