wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-04-21 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kino, rakstām

20.04.07.plkst 15:50 sēžot "Kapučīno bārā" (pierakstīts uz papīra)

"300:Termopiliešu kauja". Kādēļ es tik spītīgi izvēlos un eju tieši uz šādām filmām? Labi zinot, ka pati pēc tam jutīšos tukša un nomocīta. Nē, bet to nevar teikt. Kaut kā savādāk. Jo emocijas jau bija. Tās, kad mēmi gribas kaukt par visu. Mirt par savu domu. Tik ļoti ticēt... Visas savas emocijas, visu sevi tik ļoti koncentrēt uz kaut ko vienu... Es gribētu tā iemācīties. Tikai rūdīt sevi, man jārūda pašai. Bet, es gribu būt stipra saglabājot visu savu emociju gammu. Visas smilšu pilis. Vai tā var dzīvot? Sevi it kā sašķērējot divās daļās. Un, kad viena ir nomodā, tā otra būtu jāpatur tālu, tālu.
Sēžu kafejnīcā. Vakar bija doma, ka pēc kino nākšu šeit pasēdēt ar kādu sieviešu žurnālu, tā smalki padzīvot sev, taču tās sajūtas neļauj. Likās, ka tā būtu kā sava veida nodevība. Gribējās iet uz Daugavmalu. Pārāk auksts. Un vakarā vēl Laurs koncerts. Nevaru atļauties. Jāpaliek šeit. Jāiegrimst rakstīšanā...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-04-21 18:12 (saite)
"Mirt par savu domu."

Kāda ir tā doma? Vai ir vērts tās dēļ ziedot kaut ko dārgu? Man gan liekas, ka mūsdienās vairs nav palikušas tādas vērtības vai arī tas būtu banāli par tām krist. Vissticamāk, ka nekad arī nepienāktu tā situācija kad nāktos "mirt par savu domu."

"Likās, ka tā būtu kā sava veida nodevība."

Aizliegt sevis žēlošanu? Vai tev tiešām liekas, ka neesi to pelnījusi vai arī tas vairs nesniedz agrāko gandarījumu un baudu? Patīkama atpūta vienmēr palīdz rast mieru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-04-21 19:17 (saite)
Jā, mūsdienās tā vairs neviens nedzīvo. Skumji, bet tai pašā laikā par laimi.

Ai, šobrīd es nevaru atrast lietas, kuras man sniegtu mieru. Bet nodevība pret tām sajūtām. Man patīk sēdēt zālē, kad rādās jau titri - izgaršot filmas garšu, vai nenotraukt asaras pie skaista gabala - tā, lai visu var sajust līdz galam. Un tā pat arī ar tām sajūtām - gribās viņas paturēt vēl ilgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?