wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-03-21 20:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ilgojos...
Mūzika:Gregorians "The End"

maza atzīšanās
Šodien vēroju savu kursabiedreni kurai pēc diviem mēnešiem gaidāms mazulis. Ar skaudību pat. Es saprotu, ka tagad manos deviņpadsmit būtu muļķīgi runāt par to, ka to vēlos, jo tik daudz taču jāpaveic, lai pēc tam būtu iespējas rūpēties. Bet tomēr, tas ir tāds tāls sapnis... jo es varu saplānot savu laiku līdz pēdējam, skriet no lekcijām uz kursiem un darbu, mētelim plindot vējā, taču... man gribētos tikai mieru un mīlestību. Un visa mana aizņemtība ir kā milzu maska un aizsardzība pašai no sevis. Un citiem. Un kompensācija sev. Lai man nebūtu laika nekam citam. Lai nepārmestu sev. Lai neieslīgtu skumjās un tukšumā un vientulībā tā pavisam dziļi...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2007-03-21 20:46 (saite)
Es personīgi par saviem iespējamajiem bērniem iedomājos tad, kad vēroju radinieku mazos bērnus, pašu mazāko māsīcu vai kādu jaunu, laimīgu māmiņu ar bērnu.
Tie ir skati, kas liek aizmirst jebkādas dusmas un viegli, pie sevis, nemanot pasmaidīt. Jo maza, nevainīga bērna smaidi ir tik patīkami.
Atceros kādu braucienu vilcienā. Vagona galā bija pavisam jauna, manu gadu māmiņa ar mazu, jauku meitenīti, kas dzīvespriecīgi smējās un priecājās par dzīvi. Jaunā māmiņa arī bija patīkami simpātiska un tās rūpes viņu padarīja vēl skaistāku. Bet vissintresantākais, ka tur pat blakus, netālu sēdeja vēl cita 5 jaunu vīriešu kompānija. Un bija tik intresanti vērot, kā viņiem atplaukst smaids vērojot un dzirdot mazās meitenītes smieklus, prieku par dzīvi. Itkā nekas sevišķš, bet tā epizode piepildija vagonu ar tādu vieglu skaistumu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-03-21 20:58 (saite)
Jā, ir tik aizkustinoši vērot mazus bērnus un viņu vecākus. Liekas, gaisā ap viņiem virmo tik daudz mīlestības un maiguma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maruta
2007-03-21 21:22 (saite)
es arī gribu bērnus. jau sen. ģimeni. savu. jau sen.
varbūt auklēsim bērnus kopā, pēc gadiem 5-6 :D
[man arī 19 un arī jānokārto dzīve]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fermenta
2007-03-21 21:29 (saite)
Vēl šai pat vasarā man nevajadzēja neko. (Pat puisis nebija vajadzīgs...)
Un dīvaini, tagad, tagad es sapņoju par jauku ģimenes idilli...
Jā, pēc gadiem 5-6...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?