wildflower ([info]fermenta) rakstīja,
@ 2007-02-21 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:joprojām informātika

Hm, liekas, ka man būs tikšanās. Iepazīšanās lapā sarakstījos ar vienu puisi un nu šis laikam tā kā būtu jāsaprot kā uzaicinājums tikties :)

Es Tev varu uzticēt noslēpumu? :) Es sarakstos internetā ar vienu interesantu meiteni (vismaz viņa liek par sevi tā domāt). Man šķiet, ka būtu interesanti ar viņu parunāties dzīvē, bez interneta starpniecības. Kā Tu domā, vai viņu tas arī varētu interesēt? Starp citu viņa ir no Siguldas! :)

Update
Sekoja tiešs uzaicinājums.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fermenta
2007-02-21 22:01 (saite)
Es jau iešu, tikai tā kā mums tās sarunas notiek vēstuļu veidā un ļoti lēni, tad nekur tālāk neesam tikuši ar to tikšanos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neviens
2007-02-22 09:58 (saite)
Man viss lieliskais ir saacies netaa.. iepazinos draugos ar savu lielo muuzha miilestiibu.. pusgadu sarakstiijaamies.. saakumaa mazliet draugos.. peec tam paargaajaam uz msn runaajaamies katru dienu liidz pat 8 stundaam dienaa nonstopaa.. liidz beigaas bija taads kliksjis, kad vajadzeeja satikties.. bija baigaa kaisle utt.. kas ilga meenesi.. peec tam veel 2 meeneshus vilkaam attieciibas.. un tagad jau 2 gadi pagaajushi.. tachu taapat domaaju katru dienu par vinju.. un uzskatu ka vinja ir lieliskaakaa buutne ko savaa dziivee esmu saticis.. ta kaa viss ir iespeejams..!! :)()

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?