aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
es ļoti labi saprotu SC pievilcību, kaut gan man liekas, ka par viņiem balsot ir reāli stulbi, un nevis tāpēc, ka krievi - c'mon, latviešiem vienmēr ir licies, ka tūlīt kāds atnāks un okupēs mūs all over again, vismaz visu mana mūža laiku noteikti, bet SC ir ārprātīgi destruktīva partija ekonomiskā ziņā. ''- Jāslēdz līgums ar SVF par kredīta atmaksas pārcelšanu un budžeta deficīta samazināšanu;
- Jāatliek iespējamā pāreja uz eiro'' - nu nevar valsts attīstībā paņemt pārtraukumu, sak, padzīvosim tagad uz kūkām, vēlāk atgriezīsimies pie rupjmaizes. tāds dzīres mēra laikā scenārijs, tāda Tautas partijas cienīga attieksme. un tāpēc man vēlēšanu rezultāti liekas ārkārtīgi bēdīgi - jau atkal iedzīvotāji uzķeras uz tiem, kuri sola vieglu un bezbēdīgu šodienu, bet rītdienu un ilgtermiņu nepiemin. es gribu kādreiz atgriezties valstī, kur man ir ko darīt, bet vīzija, kuru ieskicē SC, ir ārprātīgi bēdīga. un atkārtošu vēlreiz, manām bēdām nav nekāda sakara ar okupāciju, Kremli un visiem pārējiem pēdējo dienu atslēgvārdiem, bet paša SC programmu. nevar būvēt valsti uz mirstošajiem, t.i., pensionāriem.

bet lielākā vēlēšanu mīkla man ir un paliek tie ~12%, kas balsoja par ZZS. nu mīļie cilvēki, kas tas par murgu. kaut kāds latvieša cietēja-mazohista sindroms, vai, cita iemesla tam nevarētu būt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?