: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 20., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:44

(15 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:20. Aprīlis 2021 - 16:45
(Link)
nu, pirmkārt, arī noraujot kovidu, nav jau teikt,s ka organiss reaģēs un 100% ir smagā forma ar slimnīcu, utt.. Tur visi tie autoimūnie un hz kādi pasākumi - vz. Protams, it kā jā, it kā kas tur riska grupā, bet tieši nesen uzdūros rakstam, ka astmātiķi tieši neeso riska grupā, nez kāpēc, jo nez kāpēc tieši viņi reti nonākot slinīc'.. Tb tur vēl ir otra loterija. apkārt baigi daudzi dzirdēts, kas izslimojuši tiešām pat lāga nesaprotot, ka izslimojuši..
Otrkārt, cik sapratu, tad tā pote paglābjot pašu no smagajām formām - tb vismaz tā tiek visur reklamēts. Tas absolūti nenozīmē, ka tu nevari covidu saķert un vai nodot tālāk..
Tādā ziņā viss izklausās baigi līdzģi kā tai gripas potei. Bet nu to teiksim es ar neesmu nekad potējusi..
Teiksim manapieeja ir tāda, kad nu būs normāli "aiziej pie ģā un sapotējies" līmenī viss pieejams, tad skatīšos kas par ražotājiem, ka'di dati uz to brīdi, tb kuru labāk vai kuru toč nē. Līdz tam negrasos iespringt - kaut kur meklēt kur reģistrēties, stāvēt diespasarg vēl kaut kādās rindās vai tml.. Mans darbs nav saistīts ar klātienes tikšanos ar klientiem. Pēc tusiņiem nealkstu. Vienīgais - sabiedriskais transports - bet tas ir salīdzinoši reti, plus cenšos izmantot tādu, tādos laikos, kad ir vairāk gaisa, ja nav, attaisu pati logus un to gaisu ielaižu..
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:20. Aprīlis 2021 - 16:57
(Link)
Nu, vai un kā potēties - tas jau cits jautājums. Ierakstā jau vairāk bja runa par vispārīgiem riskiem.

Vakcinētie noķer un izplata krietni retāk, transmisijas risks 3ned pēc pirmās AZ potes, ja nemaldos, bija -80%. Un risks, ka smagi slimosi vai nomirsi ir diezgan minimāls.

Par astmātiķiem - cik saprotu, esot kaut kāda aktīvā viela parastajās astmas zālēs, kas it kā sargājot pret kovidu. Esot uzsākti kaut kādi pētījumi.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:20. Aprīlis 2021 - 17:06
(Link)
transmisijas risks pēc pfizer -95%
From:[info]polija
Date:20. Aprīlis 2021 - 18:35
(Link)
hmm - a to var kaut kā noteikt, vai esi starp tiem atlikušajiem 20% vai nē? Tb tas kaut kā saistīts ar kkādu nosakāmu parametru? Kaut vai to nelaimīgo antivielu daudzumu? Vai arī tas jorpojām sanāk, ka pats vari nemaz nezināt, ka esi jau slims (vai būsi slims), bet vari nodot tālāk - neatkarīgi no potes efektivitātes?
Jo nu tie paši mūsu iestādījumi uzsver, kaneesot pamata akcinētajiem kaut ko atļaut, jo tā vakcinācija ķip neko tāpat negarantējot - ka nesaslims&nenodos tālāk.. :/
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:21. Aprīlis 2021 - 12:03
(Link)
Vīrusi mutē un visu laiku mainās, nav garantija, ka arī vakcinētie satiekas tikai ar tiem celmiem, pret kuriem vakcīna ir efektīva

> Go to Top
Sviesta Ciba