: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 20., 2021


[info]polija16:45
nu, pirmkārt, arī noraujot kovidu, nav jau teikt,s ka organiss reaģēs un 100% ir smagā forma ar slimnīcu, utt.. Tur visi tie autoimūnie un hz kādi pasākumi - vz. Protams, it kā jā, it kā kas tur riska grupā, bet tieši nesen uzdūros rakstam, ka astmātiķi tieši neeso riska grupā, nez kāpēc, jo nez kāpēc tieši viņi reti nonākot slinīc'.. Tb tur vēl ir otra loterija. apkārt baigi daudzi dzirdēts, kas izslimojuši tiešām pat lāga nesaprotot, ka izslimojuši..
Otrkārt, cik sapratu, tad tā pote paglābjot pašu no smagajām formām - tb vismaz tā tiek visur reklamēts. Tas absolūti nenozīmē, ka tu nevari covidu saķert un vai nodot tālāk..
Tādā ziņā viss izklausās baigi līdzģi kā tai gripas potei. Bet nu to teiksim es ar neesmu nekad potējusi..
Teiksim manapieeja ir tāda, kad nu būs normāli "aiziej pie ģā un sapotējies" līmenī viss pieejams, tad skatīšos kas par ražotājiem, ka'di dati uz to brīdi, tb kuru labāk vai kuru toč nē. Līdz tam negrasos iespringt - kaut kur meklēt kur reģistrēties, stāvēt diespasarg vēl kaut kādās rindās vai tml.. Mans darbs nav saistīts ar klātienes tikšanos ar klientiem. Pēc tusiņiem nealkstu. Vienīgais - sabiedriskais transports - bet tas ir salīdzinoši reti, plus cenšos izmantot tādu, tādos laikos, kad ir vairāk gaisa, ja nav, attaisu pati logus un to gaisu ielaižu..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba