: who's that girl? - : ķīnas zupa virtuvē

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:08 - : ķīnas zupa virtuvē
nu un tad šodien es gatavojos taisīt asi skābo zupu, to kur kukurūzas ciete, šitaki sēnes un tofu, un man nav ne jausmas, kur es to savā ciematiņā varu iegādāties.
tāpēc jautājums - vai kukurūzas cieti var aizstāt ar kartupeļu cieti? a varbūt tur vispār var želatīnu iejaukt? (man gan nav ne jausmas, kā)
vai šitaki var aizstāt ar šampinjoniem?
un ar ko lai aizstāj tofu? ar vistu?

vai tur vispār kaut kas sanāks?

(12 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]anrys
Date:21. Septembris 2016 - 14:37
(Link)
Kartupeļu cieti var lietot, šampinjoni arī der. Kur tu dzīvo? Tofu var nopirkt arī iekš Rimi. Ir taisīta šitā zupa, sanāca kruta.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 09:11
(Link)
rimi mums nav, bet iztiku bez tofu, un tik tiešām sanāca kruta.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:21. Septembris 2016 - 14:39
(Link)
Es tā vien daru, ka kukurūzas c. aizstāju ar kartupeļu c., un ir ok. Šitaki ar šampinjoniem arī esmu aizstājusi. Tofu īstenībā var aizstāt ar ko vien sirds kāro, tofu pats par sevi ir praktiski bez garšas, taču labi uzsūc apkārtējās garšas, tādēļ arī tik iecienīts.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 09:12
(Link)
izrādās tikai, ka kartupeļu ciete, pievienota zupai, ilgi savu sabiezināšanas funkciju neveic.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:21. Septembris 2016 - 14:41
(Link)
kukurūzas ciete rimi pie beķerejas izejvielām
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 09:13
(Link)
nav rimi! :)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:21. Septembris 2016 - 16:12
(Link)
Kukurūzas cietei ir nozīme tikai produktos ar ļoti maigu garšu, kur var izsist cauri un nepatikt - bezē, piena ķīsēļi, tādas lietas. Asajai zupai droši liec kartupeļu - amerikā vienkaŗši kukurūzas ciete ir lēta un visur pieejama, tāpēc viņi liek kukurūzas un to arī raksta visās receptēs. Var arī rīsu vai yamba vai maniokas cieti likt, tikai tas būs sasodīti dārgi :)

tofu vietā vari paprovēt saldētos jūras mošķus. Tik noskaidro konkrētajiem vārīšanās laiku un piemet pašās beigās, lai nepārvārās. Kalmāru gredzeni būs about right. Spiced tofu būs nopietnāka problēma.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 09:13
(Link)
kas ir saldētie jūras mošķi?
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:21. Septembris 2016 - 19:18
(Link)
zirgu zini? nemaz nav līdzīgs :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 09:13
(Link)
un tomēr bija, bija zirgam līdzīgs!
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:22. Septembris 2016 - 10:32
(Link)
labi,labi, es pati ar esmu šitā darījusi,ka gandrīz visas sastāvdaļas nomaina uz ko citu
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Septembris 2016 - 10:35
(Link)
galvenā jau ir tā žeļeška, kas sanāk :)

> Go to Top
Sviesta Ciba