: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 21., 2016


[info]crescendo16:12
Kukurūzas cietei ir nozīme tikai produktos ar ļoti maigu garšu, kur var izsist cauri un nepatikt - bezē, piena ķīsēļi, tādas lietas. Asajai zupai droši liec kartupeļu - amerikā vienkaŗši kukurūzas ciete ir lēta un visur pieejama, tāpēc viņi liek kukurūzas un to arī raksta visās receptēs. Var arī rīsu vai yamba vai maniokas cieti likt, tikai tas būs sasodīti dārgi :)

tofu vietā vari paprovēt saldētos jūras mošķus. Tik noskaidro konkrētajiem vārīšanās laiku un piemet pašās beigās, lai nepārvārās. Kalmāru gredzeni būs about right. Spiced tofu būs nopietnāka problēma.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba