|
Septembris 21., 2016
14:08 - : ķīnas zupa virtuvē
|
Comments:
Kukurūzas cietei ir nozīme tikai produktos ar ļoti maigu garšu, kur var izsist cauri un nepatikt - bezē, piena ķīsēļi, tādas lietas. Asajai zupai droši liec kartupeļu - amerikā vienkaŗši kukurūzas ciete ir lēta un visur pieejama, tāpēc viņi liek kukurūzas un to arī raksta visās receptēs. Var arī rīsu vai yamba vai maniokas cieti likt, tikai tas būs sasodīti dārgi :)
tofu vietā vari paprovēt saldētos jūras mošķus. Tik noskaidro konkrētajiem vārīšanās laiku un piemet pašās beigās, lai nepārvārās. Kalmāru gredzeni būs about right. Spiced tofu būs nopietnāka problēma.
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2016 - 09:13 |
---|
| | | (Link) |
|
kas ir saldētie jūras mošķi? |
|
|
Sviesta Ciba |