: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 15., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:23
vislabāk man patika, kā "privātajā dzīvē" dāvids nokritizēja benitas sadauskas (don't ask, nav ne jausmas, kas tā tāda) džinsu izvēli: "zemā jostasvieta vairs nav modē."
jā, velciet, lūdzu, visi džinsus ar augsto jostasvietu, kas visus padara vienlīdz neglītus. nē, meloju - dažus padara neglītākus par citiem. un dies pasarg mani satikt kādu meiteni, kas man draugs un kas būs uzvilkusi tās šausmas sev mugurā, jo, tas kungs ir mans liecinieks, es nespēšu melot, ka "izskatās tīri ok". atliks vien cerēt, ka būs smuka krāsa, jo tā vienmēr ir lieliska izeja no situācijas, kad apģērbs briesmīgs, - tad var nemelojot teikt, ka "man ļoti patīk krāsa".

(38 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 18:38
(Link)
Ko nesaprotu, to nesaprotu - zemā jostasvieta ir tā, ko tik bieži izmanto dāmas, lai iezīmētu savas riepas apakšu un pat drusku to tā kā sastutētu, līdzīgi, kā to dara tie pushup krūšturi vai kā to sauc?
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Augusts 2011 - 18:44
(Link)
ēē, grūti pateikt, nekad nebiju uz to skatījusies no tāda leņķa :)) bet kaut kā tā sanāk, jā - tā, ka pietupties nav droši :)

bet vizuāli krietni smukāk par tām džinsām, kam jostasvieta aš līdz krūtīm uzvilkta. toties tur var tupties, cik uziet :)
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 18:49
(Link)
Tad, ja pareizi saprotu, tur katrai pašai ļoti jāvērtē, cik augstai tai jostas vietai jābūt, lai nesanāk spēja disharmonija starp ķermeņa iespējām un drēbniekmeistara tērpam atvēleto kvadratūru:))
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:15. Augusts 2011 - 18:51
(Link)
zemā jostasvieta ir tā, kas taisa krājkasīti :)
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 19:03
(Link)
Krājkasīte ir kas?
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:05
(Link)
man ir viens variants, bet tas noteikti nav īstais.
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 19:09
(Link)
jezuss!
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 18:48
(Link)
man arī nepatīk zemā jostasvieta, ne džekiem ne vecenēm. arī pavisam augstā jostasvieta man nepatīk, bet nu tāda normāla klasiskā vidējā ir ok. es uzskatu, ka džinsu klasiskais seksīgums ir izdilumā un apakšdaļas izcelšanā ar reljefa palīdzību un nevis ar augstuma pazemināšanu. un tas izskatās nepieklājīgi visa tā kūsu un dibena rievu rēgošanās. un nevis tāpēc, ka to nedrīkstētu rādīt, bet, es pat nezinu, vai nu tie miesas apgabali nav piemeŗoti atkailināšanai jo izkatās, ka tur āda nav gluži piemeŗota , es nezinu, vai arī liekas, ka auduma pietrūcis, jebšu izskatās kaut kā uzbāzīgi un tie kam tie zemie džinsi izskatās pēc muļķiem, it kā būtu pārliecināti, ka ar tādiem džinsiem viņi paaugstinātu savu vērtību vai sasniegtu kādu meŗķi. bet tā nav. manā gadījumā tieši pretējs efekts. tas pats ar īsajiem topie, kas atsedz pliku vēderu. nezinu. pat vissmukākais vēders tādā topā izskatās tizli. man nepatīk. labi, ka vairs nav modē. man labāk patīk, ja džekam labi izspiežās , nevis tur kaut kāda dirsas rieva. vecenēm adekvāti varētu būt, ka smukāk ir, kad smukāk izspiezās pupi caur audumu un nevis dekoltē. bet to es nezinu, jo man pofig pupi.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 18:54
(Link)
un man ir tā, ka es vienmēr pat kaut kā uztraucos nēsātājam līdz, ka tik nenoslīd, vai kaut ko neatsaldē, vārdsakot, tāda cauruncaur trauksmes sajūta un rūpe, nevis prieks par smuku vizuālo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Augusts 2011 - 21:41
(Link)
vot, vot, man kaut kā līdzīgi. un tā normālā līnija ir kaut kur zem nabas, tālāk jau jāskatās pēc ķermeņa īpatnībām, bet to pavisam zemo es jau sen kā vairs neesmu redzējusi, bet tā augstā gan tagad modē un ir visur, joptv.
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 18:58
(Link)
Labi pateici, man nekas nav pret stringu vai nestringu augšdaļas rēgošanos virs virsbiksēm, bet bieži pašam neērti skatīties, nu tā, it ka būtu pats gājis sēņot un piepeši uzdūries cilvēkam kakājot. Ar to atšķirību, ka neērti man vienam. Tiesa, esmu vecs un konservatīvs.

Par pupiem iekš dekoltē, tur cits stāsts - pievelk kā magnēts un tad atkal nelieli iekšēji pārmetumi, ka uz ļoti nosacītu Homo, bet Sapiensu var tik ļoti labi strādāt visa veida relišeri, bet tie tik labi strādā, ka skatīties gribās gan un dekoltē ir svēta lieta:))
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:23
(Link)
parastās apenes kad rēgojās, tad ir forši, ja vēl labs audums un krāsa, bet nu tie stringi, es nesaprotu, kāda jēga. es nekad neesmu tādus vilcis, nezinu, varbūt tie valkātāji ķer kaut kādu kaifu no tā striķa pakaļā, bet neizskatās ne pēc kā, tieši otrādi - tas striķis jau tāpat neko neaizsedz, bet, kad tas dibens ir pavisam pliks, tad viņš izskatās labi, bet tikko tas striķis, tā tā pakaļa izskatās kā kaut kādai zebrai. un tā striķa stingrā faktūra blakus ādas faktūrai padara to ādas faktūru kaut kādu vairāk ļumīgu un pastiprina tās mīkstumu vai. bet nu apenes, manuprāt, vispār ir labas tikai citiem, jo man pašam personīgi nepatīk nēsāt apenes, jo priekš kam tas svešķermenis, kaut kas traucējošs. tikai vēsā laikā, lai siltāk. vēl es saprotu ir tādas apenes ne apenes bet tādas ar lencēm, kur pa vidu nav nekas, bet tās lences ap dibena vaigiem. tur es saprotu vismaz praktisks labums, ka ja ir noļumis dibens, tad kaut kā piepaceļ tos vaigus.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:15. Augusts 2011 - 18:56
(Link)
es releitēšu ar polkovņiku - man tiešām dziļi riebjās skatīties uz pakaļu rievām, pāri jostai karājošamies mīlas rokturiem un tādām lietām, tik ļoti riebjās, ka līdz krūtīm uzvilktas bikses liekās mazākais no ļaunumiem (kaut arī - estētika tur nekāda, jā).
spēks ir mērenībā un sajēgā par to, kas pašam piestāv un atbilst situācijai.
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 19:16
(Link)
atvainojiet manu estētfošismu, bet es vispār uzskatu, ka džinsus vajadzētu nēsāt tikai tām dāmām, kurām ir nevainojami kalsna figūra. jebkurā citā gadījumā viņi vizuāli uzresninās figūru vēl vairāk vai nu ar ripuļiem sānos (zemā josta), vai nu ar ripuli priekšā (augstā josta).

ilustratīvs piemērs:
http://fashioninyear.com/wp-content/uploads/2011/06/Very-high-waist-jeans-Tips-to-Wear-High-Waist-Jeans-Womens-Fashion-Trend-2011.jpg un
http://images.starpulse.com/news/media/Alicia-Keys-Jeans-2.jpg


tievām meitenēm atkal pilnīgi vienalga, augstās vai zemās jostas, viņām viss izskatās glīti.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:15. Augusts 2011 - 19:19
(Link)
ej ka tu galīgi, es tāpat nēsāšu džinsus :)
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 19:32
(Link)
oj, baigie jau nu Tev ripuļi visur, ne? :))
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:15. Augusts 2011 - 20:05
(Link)
tu no šausmām atdotu galus!
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 20:07
(Link)
dalabi, ar saviem taču kaut kā sadzīvoju, ar lielām šausmām tiesagan, bet.
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 19:23
(Link)
Nav tiesa par to nevainojami kalsno figūru.
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 19:32
(Link)
lūdzu pretargumentus!
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 19:35
(Link)
Pretargumants gaužām vienkāršs - manām acīm piemērotos džinsos ļoti OK izskatās arī ne izteikti kalsnas jaunietes.
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 19:37
(Link)
nu es tam varētu piekrist tiktāl, cik attiecinot uz ne tik kalsnajām jaunkundzēm, kam nav disproporcionāls svara sadalījums (lasi - liela melnādaino tipa pakaļa) vai ripuļi vidusdaļā.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:39
(Link)
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 19:40
(Link)
apmēram tā, jā, tikai pieaugšām tantēm un bez jebkāda aizkustinoša elementa.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:49
(Link)
bet nu es arī kaut kur piekrītu inpy par to kalsnumu, jo ne jau kalsnumu tie džinsi domāti izcelt, bet tieši apaļumu (protams, ne jau tik traki, cik michelin). nu kā. kādreiz senos laikos džinsi saucās dilstošie džinsi un bija tādi, ka nopirka tos vienkrāsainus tumšus un tad tos valkājot tie noberzās tajās vietās, kas vairāk izvirzītas un tad bija tas seksīgais efekts, pats galvenais manuprāt džinsu krutumā, ka tas izdilums izcēla tieši to apaļo formu. a tievajā formā, ko izcelt? ja nu vienīgi, ja cilvēks kā skals, tad gaiši džinsi mazliet uzresnina līdz cilvēcīgam skatam. bet nu tie rokeri kuri rahītiski kad vēl iespīlē savas sienāžu kājas mikrodibenus tajās šaurajās biksēs, tās ir šausmas, gribas novērst skatienu un aizvest pabarot.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:49
(Link)
(sorī par jūzerneimu, uzsitās blakus taustiņš)
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 20:02
(Link)
nujā, bet ne jau visi kalsnie cilvēki ir distrofiski, ir pietiekami daudz tādu, kas ir kalsni, bet ar nelielu apaļumu un gaļas procentu. tas gan laikam vairāk uz dāmām attiecas, džekiem gan, ja sienāžu kājas, tad tiešām tikai tos ļurīgos bojfenda tipa džinsus, kas nepieguļ, bet tie atkal vienmēr nāks komplektā ar zemo jostu.

man gan laikam vispār ir problēma pieņemt džinsus kā normālu apģērbu, vismaz sievietēm noteikti ne.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 20:31
(Link)
kleitas rullē! :)
From:[info]
Date:15. Augusts 2011 - 20:35
(Link)
absolūti! :) kleitas, svārki, glītas kurpes - tas, lūk dara pievilcīgu jebkura vecuma un svara kategorijas dāmu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Augusts 2011 - 21:43
(Link)
slaidas meitenes, slaidas! kāpēc no leksikas pazudis šis vārds?
jo kalsnai nav gaļas uz kauliem :)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:15. Augusts 2011 - 21:04
(Link)
Man žēl, ka džinsi ar zemo jostasvietu vairs nav modē. :( Vismaz bija džinsi, kurus es varēju piemeklēt pēc sava auguma, jo džinsi ar augsto jostasvietu, kas man der gurnos, viduklī parasti ir krietni, krietni vien par platu. :(
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:15. Augusts 2011 - 23:10
(Link)
es esmu par to, lai ļaudis valkā, kas piestāv. nevis, kas modē. man ar tiem zemajiem bija vnk dizāsters. zin, sen jau vairs tas skolnieces kalsnums un ja ir kāda lieta, kas man riebjas, tad tie ir mišelini, kas veļas pa visām spraugām ārā. īpaši ja vēl pieguļošais topiņš salien uz augšu. bwee. kad pirms pāris gadiem ieraudzīju mago augstās jostas džinsas, aiz sajūsmas uzreiz nopirku :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Augusts 2011 - 21:11
(Link)
es kaukā neiedomājos, ka, dzirdot vārdus "zemā jostasvieta" visi iedomāsies to ekstrēmo variantu, man, goda vārds, šķiet, tādus jau vairs nemaz ij nopirkt nevar :)

ar jebkuru apģērbu jau jāpiedomā, un nedomā, ka neveiksmīgi piemeklēts krekliņš nespēs sabojāt arī "drošos augstvidukļa" džinsus :))
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:17. Augusts 2011 - 00:13
(Link)
nubet proms, ka ekstrēmos! kādus tad vēl :D nēnu patiesībā man, piemēram, nevajag nemaz neko ekstrēmu, joē.... aj, labi, navko pukstēt. jāatsāk atkal griezt to sasodīto riņķi. :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2011 - 07:54
(Link)
hehehe, a efekts no viņa kaukāds ir?
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:17. Augusts 2011 - 12:31
(Link)
vismaz manā galvā - jā =)
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Augusts 2011 - 18:54
(Link)
call me crazy, bet tas arī ir vienīgais efekts, kuram ir efekts!

> Go to Top
Sviesta Ciba