: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 15., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:23

(38 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 18:48
(Link)
man arī nepatīk zemā jostasvieta, ne džekiem ne vecenēm. arī pavisam augstā jostasvieta man nepatīk, bet nu tāda normāla klasiskā vidējā ir ok. es uzskatu, ka džinsu klasiskais seksīgums ir izdilumā un apakšdaļas izcelšanā ar reljefa palīdzību un nevis ar augstuma pazemināšanu. un tas izskatās nepieklājīgi visa tā kūsu un dibena rievu rēgošanās. un nevis tāpēc, ka to nedrīkstētu rādīt, bet, es pat nezinu, vai nu tie miesas apgabali nav piemeŗoti atkailināšanai jo izkatās, ka tur āda nav gluži piemeŗota , es nezinu, vai arī liekas, ka auduma pietrūcis, jebšu izskatās kaut kā uzbāzīgi un tie kam tie zemie džinsi izskatās pēc muļķiem, it kā būtu pārliecināti, ka ar tādiem džinsiem viņi paaugstinātu savu vērtību vai sasniegtu kādu meŗķi. bet tā nav. manā gadījumā tieši pretējs efekts. tas pats ar īsajiem topie, kas atsedz pliku vēderu. nezinu. pat vissmukākais vēders tādā topā izskatās tizli. man nepatīk. labi, ka vairs nav modē. man labāk patīk, ja džekam labi izspiežās , nevis tur kaut kāda dirsas rieva. vecenēm adekvāti varētu būt, ka smukāk ir, kad smukāk izspiezās pupi caur audumu un nevis dekoltē. bet to es nezinu, jo man pofig pupi.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 18:54
(Link)
un man ir tā, ka es vienmēr pat kaut kā uztraucos nēsātājam līdz, ka tik nenoslīd, vai kaut ko neatsaldē, vārdsakot, tāda cauruncaur trauksmes sajūta un rūpe, nevis prieks par smuku vizuālo.
[User Picture]
From:[info]f
Date:15. Augusts 2011 - 21:41
(Link)
vot, vot, man kaut kā līdzīgi. un tā normālā līnija ir kaut kur zem nabas, tālāk jau jāskatās pēc ķermeņa īpatnībām, bet to pavisam zemo es jau sen kā vairs neesmu redzējusi, bet tā augstā gan tagad modē un ir visur, joptv.
From:[info]unpy
Date:15. Augusts 2011 - 18:58
(Link)
Labi pateici, man nekas nav pret stringu vai nestringu augšdaļas rēgošanos virs virsbiksēm, bet bieži pašam neērti skatīties, nu tā, it ka būtu pats gājis sēņot un piepeši uzdūries cilvēkam kakājot. Ar to atšķirību, ka neērti man vienam. Tiesa, esmu vecs un konservatīvs.

Par pupiem iekš dekoltē, tur cits stāsts - pievelk kā magnēts un tad atkal nelieli iekšēji pārmetumi, ka uz ļoti nosacītu Homo, bet Sapiensu var tik ļoti labi strādāt visa veida relišeri, bet tie tik labi strādā, ka skatīties gribās gan un dekoltē ir svēta lieta:))
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:15. Augusts 2011 - 19:23
(Link)
parastās apenes kad rēgojās, tad ir forši, ja vēl labs audums un krāsa, bet nu tie stringi, es nesaprotu, kāda jēga. es nekad neesmu tādus vilcis, nezinu, varbūt tie valkātāji ķer kaut kādu kaifu no tā striķa pakaļā, bet neizskatās ne pēc kā, tieši otrādi - tas striķis jau tāpat neko neaizsedz, bet, kad tas dibens ir pavisam pliks, tad viņš izskatās labi, bet tikko tas striķis, tā tā pakaļa izskatās kā kaut kādai zebrai. un tā striķa stingrā faktūra blakus ādas faktūrai padara to ādas faktūru kaut kādu vairāk ļumīgu un pastiprina tās mīkstumu vai. bet nu apenes, manuprāt, vispār ir labas tikai citiem, jo man pašam personīgi nepatīk nēsāt apenes, jo priekš kam tas svešķermenis, kaut kas traucējošs. tikai vēsā laikā, lai siltāk. vēl es saprotu ir tādas apenes ne apenes bet tādas ar lencēm, kur pa vidu nav nekas, bet tās lences ap dibena vaigiem. tur es saprotu vismaz praktisks labums, ka ja ir noļumis dibens, tad kaut kā piepaceļ tos vaigus.

> Go to Top
Sviesta Ciba