ezis_migaa ([info]ezis_migaa) rakstīja,
@ 2010-02-10 17:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
salas dienas

Lidmašīna laižas lejā, vēl tikai daži metri, bet zem mums joprojām okeāns. Skats caur otru logu – ar palmām un ziediem apauguši kalni, brūni ieži un smalki ūdenskritumiņi. Pārvarot vēju, caur turbulenci un dažām nobālušām pasažieru sejām veiksmīgi piezemējamies uz gludā asfalta dažus metrus no Atlantijas ūdeņiem. Tā ir Madeiras salas lidosta. Vienā pusē Āfrika, otrā Eiropa, trešā Amerika. Bet tā pa īsta šeit ir tikai viena puse – Atlantijas okeāns.
 
 




(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ely
2010-02-10 20:29 (saite)
Daudz paguvāt apskatīt? Un kā veicās ar hosteli, visa atrašanu? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ezis_migaa
2010-02-10 20:41 (saite)
Bijām tikai (kas nebija nemaz tik maz) trīs naktis, proti, četras dienas... katru reizi palikām citās pilsētās un tikām apskatīt lielu salas daļu: Funchal, Calheta, Santana, Machico. Izvizinājāmies ar autobusiem (kas izrādās ir lielisks veids, kā apskatīt salas piekrastes, ciematiņus un milzīgo koku mežus) un ar stopiem arīdzen. Bijām apņēmušās nesteigties, bet baudīt... šāds plāns izdevās izcili, piem., visu pēdējo dienu līdz pat saulrietam un lidmašīnas laikiem nogulējām pludmalē. Par šo faktu joprojām jūsminam. Starp citu, ceļojuma pēdējos brīžos uztrāpījām arī mājās gatavotam saldējumam... mmm.
p.s. tā hosteļu ķēde, kuras linku tu man atsūtīji, ir fantastiska. paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ely
2010-02-10 21:13 (saite)
Nav par ko!
Prieks dzirdēt, ka brauciens patika. Es sabiju 5 dienas un man bija daudz par maz. Palia vēl daudz kas neredzēts. Ir vērts atgriezties. :)

Gaidu tevi atpakaļ un garu jo garu stāstījumu un daudz bilžu! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?