extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Re: ?
Es savā pašnodarbinātā darbības uzlabošanā esmu ieguldījis vismaz £60 000. Tas pamatā ir valsts kredīts par izglītību ar superizdevīgiem atmaksas nosacījumiem, bet šobrīd izskatās, ka atmaksa notiks kā paredzēts.

Un daudzi tulkotāji tiešām strādā par kapeikām, bet tā nav verdzība. Arī Uber taksistiem ir mobilā lietotne, kurā ielogojas, kad vēlas sākt strādāt, un izlogojas, kad grib beigt darbu. Es piekrītu, ka daudziem ar to nesanāk daudz nopelnīt, bet vai tiešām ir labāk, ja šiem cilvēkiem atņem iespēju pelnīt vispār? Es pieļauju, ka daudzi izvēlas Uber laikā, kad ir bez darba, bet īre un rēķini ir jāmaksā. Tieši šī elastība – kad jau cilvēkam ir mašīna (iespējams vēl uz kredīta), bet ir negaidīts darba un ienākumu zudums – padara Uber par tik populāru izvēli un ļauj izdzīvot, samaksāt rēķinus un nenonākt uz ielas.

UK tie, kas pelna mazāk, arī mazāk maksā nodokļos. Es nesaprotu, kāpēc par to būtu tik ļoti jāsatraucas? Īpaši jau tur, kur ir liela noslāņotība sabiedrībā. Tas ir veids, kā nedaudz to mīkstināt (ar to vien, protams, ir krietni par maz).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?