extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2019-09-23 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poliamorijas ideja man šķiet apsverama, taču tie komentāri, ka ilgtermiņš nav svarīgs, gan krietni atbaida no visa šī.

Man šķiet, ka mileniāļi ir pilnīgi citādi – ar daudz lielāku domu par nākotni. Iepriekšējās paaudzes viņiem būs atstājušas sadirstu ekonomiku, ekoloģiju un pat attiecību modeļus, un viņiem tagad ar to visu būs jādīlo. Un mileniāļi, vismaz man zināmie, to arī aktīvi dara bez citu vainošanas vai protestiem.

Šeit sekos tas, ko honeybee nosauca par krīpī. Pirms dažām dienām es piedāvāju pazīstamai jaunai meitenei aizbraukt kopā paskatīties Dārtmūras nacionālo parku un atpakaļceļā iedevu viņai pastūrēt mašīnu, lai viņa praktizētos braukšanas eksāmenam. Viņa studē inženieriju, nelieto alko vai ko citu, un ar seksa uzsākšanu pagaidām nesteidzas. Jo saka, ka grūti atrast boifrendu, jo viņas intereses atšķiras no daudzu citu interesēm. Viņai universitātē patīk matemātika nevis tusiņi.

Un šodien viņa atsūta ziņu, ka braukšanas eksāmens ir veiksmīgi nolikts. Varbūt tāds tagad ir mileniāļu moto: vispirms vadītāja tiesības un tikai kaut kad pēc tam sekss :) Ar pilnīgu atbildību par savu un bērnu nākotni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?