extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2017-05-11 08:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Muļķīga man liekas situācija, ka mobilo telefonu kompānijas lobēja ES, lai nepieļautu brīvo roumingu (pašreizējais ir tikai tūrisma nolūkiem uz 3 mēnešiem) ar argumentu, ka citādi lētākajiem plāniem nāksies celt cenas, jo visi varēs nopirkt lētos plānus Latvijā un lietot tos dārgākās valstīs. Viņi panāca šos ierobežojums, bet cenas kā izrādās tiek celtas tik un tā, un izskatās, ka nav kaut cik nozīmīgi atšķirīgas no UK. Uzmetiens vienā vārdā! Un ES līderu feils, ka tik viegli pakļāvās lobijam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazaa_mija
2017-05-11 11:16 (saite)
starpība ir tomēr diezgan liela, ja salīdzina, piem., Lietuvu ar viszemākajiem tarifiem un Nīderlandi, kur tie ir visaugstākie, un es negribētu maksāt tādu cenu (ja būtu izlīdzinātas cenas), kā Francijā par sūdīgu inetu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2017-05-11 12:34 (saite)
Nezinu, kā ir Francijā, bet UK man bez kontrakta ir par £9 plāns ar 1 GB internetu, 300 minūtes sarunas, neierobežotas īsziņas. Bet doma bija, ka ja es pārceļos uz citu valsti, bet negribu mainīt numuru, tad tas tomēr nav iespējams, jo domāts tikai īslaicīgai lietošanai ārzemēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2017-05-11 13:38 (saite)
To varu salīdzināt, piemēram, ar Tele2 Zelts par €9, jo internetu apmēram 1 GB vajag, bet sarunas nav svarīgas. Mārciņa gan ir nedaudz vērtīgāka, bet man atšķirība ir diezgan nebūtiska. Svarīgākais būtu saglabāt numuru, pat ja pārceļos dzīvot citur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?