extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2024-08-03 12:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No bioloģijas neaizbēgt
Lietas ir sarežģītas un vienkāršas vienlaicīgi. Sporta sacensībās var piedalīties ģenētiski labākie, jo uz vārgiem nīkuļiem skatīties nav interesanti. Bet atlasot pat potenciāli spējīgākos, īstā cīņa tikai sākas. Trenēšanās sacensībām ir smags darbs, un visvairāk tas ir darbs ar smadzenēm – kā piespiest sevi pārvarēt grūtības un pakāpeniski uztrenēt muskuļus, reakcijas ātrumu un prasmes. Tieši šo grūto darbu mēs visvairāk vēlamies novērtēt, skatoties sportistu sniegumu sacensībās.

Šīs pūles var arī apiet un panākt tikpat labu vai pat vēl labāku rezultātu ar bioķīmisku iejaukšanos. Piemēram, ar dopingu vai steroīdiem muskuļu uzaudzēšanai. Mēs uzskatām, ka tas vairs nav godīgi, jo vairs neparāda paša cilvēka ieguldītās pūles, tāpēc aktīvi diskvalificējam šādus gadījumus.

Arī vīrieša ķermeņa bioķīmija dod lielas priekšrocības, tāpēc vairumā sporta veidu sievietes un vīrieši sacenšas atsevišķās kategorijās. Ja nebūtu šāda nodalījuma, tad daudzās disciplīnās gandrīz vienmēr uzvarētu tikai vīrieši, un tas vairs nebūtu interesanti un godīgi pret sievietēm, kas nevarētu uzvarēt, pat ieguldot vislielākās pūles.

Parasti ir skaidri zināms, kas ir vīrietis un kas ir sieviete. Tikai retos gadījumos lietas kļūst sarežģītākas. Var būt vīrieša ģenētika, bet kaut kādu zināmu vai nezināmu iemeslu dēļ neattīstīties vīriešu dzimumorgāni. Var būt tā, ka šāda persona ir pilnībā neatšķirama no sievietes, bet var būt tā, ka attīstās visas citas vīrieša iezīmes, kā vīriešiem raksturīga kaulu struktūra un muskuļu masa. Kaut kādā aspektā šī persona būs pārāka par sievietēm, un spēs sacensties, pat neieguldot tik lielas pūles. Tāpēc arī tās piedalīšanās sieviešu kategorijā nebūtu godīga.

Katrs konkrētais gadījums ir jāizskata individuāli. Mūsdienās ir stingri datu privātuma noteikumi, un mums netiks atklāta visa informācija par šādiem sportistiem. Tomēr noraidīt aizdomīgus gadījumus ar aizbildinājumiem, ka tā jau ir tikai sieviete ar nedabiski augstu testosterona līmeni, nav pietiekami.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2024-08-03 16:52 (saite)
Aktuālajā gadījumā jau pēc sejas kauliem var redzēt, ka tas ir vīrietis. Tā lavierēšana ap šo ir kārtējais "luciferian deception".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2024-08-03 17:39 (saite)
Es domāju, ka ir cilvēki, kas to neredz. Ne jau burtiskā nozīmē, ka viņu acis nerāda, bet tajā, ka to, ko cilvēki redz, ietekmē viņu pasaules uztvere. Viņi tic savām “autoritātēm”, kuras saka, ka tur nekā nav, tāpēc viņi neredz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-08-03 19:42 (saite)
Mhm. "Don't believe your lying eyes, believe our narrative." Honeybee & Co ir tipisks šādu apmāto kultistu piemērs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?