extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Vēl jo vairāk, tu mani apsūdzi konspirācijas teoriju izplatīšanā, lai gan mans raksts ir tieši par to, ka nevajag ticēt konspirācijas teorijām, ka PVO grib kontrolēt un paverdzināt cilvēkus.

Tad sanāk, ka šīs teorijas ir patiesas vai vismaz vērā ņemamas, bet konspirācijas teorijas ir tas, ka es iebilstu pret tām?

Būtībā šie pārspīlējumi ir tie, kas traucē saprast patiesību. Vakcīnu mandāti bija slikti, jo pārkāpa pacientu tiesības uz izvēli un arī tāpēc, ka nebija pamatoti ar vakcīnu efektivitāti. Bet tie, kas tagad bez pamatoties datiem apgalvo, ka liela daļa vakcinēto nomirs vai būs ar iedragātu imūnsistēmu, tikai traucē to apzināties, jo viņu apgalvojumi nav pamatoti datos un nav vērā ņemami. Bet viņiem ir daļa patiesības – ka valdības ar vakcīnu mandātiem pārkāpa cilvēktiesības. Taču viņu kategorisma dēļ viņi tikai traucē to pieņemt.

Tieši tāpat traucē tavs kategorisms. Kad ar vienkāršu apgalvojumu un izvērstāku paskaidrojumu tu sāc kritizēt, jo tev nepatika karikatūra vai kaut kas tamlīdzīgs. Neviens tevi neuztvers nopietni. Diemžēl tas arī traucē saprast patiesību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?