extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2024-04-13 23:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PVO bija pret vakcīnu mandātiem
Šī ir ļoti svarīga liecība: https://twitter.com/thackerpd/status/1778751276378931327

PVO vadošā vakcinācijas eksperte Somijā tiesā liecināja, ka viņa 2021. gada vasarā konsultēja valdību, ka vakcīnu pases/mandāti nav pamatoti, jo bija zināms, ka vakcīna neierobežo kovida infekcijas izplatību. Valdība viņas padomus ignorēja un tik un tā ieviesa vakcīnu pases.

Šis apgāž konspirācijas teorijas, ka PVO ir kāda sazvērestība kontrolēt valstis un iedzīvotājus. Vēlreiz atgādināšu, ka PVO nespēlē lielu lomu attīstītajās valstīs. Tur tā vairāk darbojas kā vienotu standartu ieteicēja. Piemēram, mēs UK lietojam PVO sāpju skalu (https://en.wikipedia.org/wiki/Pain_ladder). PVO ir daudz nozīmīgāka attīstības valstīm. Piemēram, ja valstī nav labi attīstītas medicīnas sistēmas, tad tās var izmantot PVO būtisko zāļu sarakstu (https://en.wikipedia.org/wiki/WHO_Model_List_of_Essential_Medicines). Ne Latvijai, ne UK tas nav būtisks, jo šajās valstīs ir attīstīta medicīnas sistēma vai pārvaldība un šīs zāles jau ir pieejamas. Savukārt, piemēram, Afganistānā, kur valdībā nav ekspertu, kas skaidri zinātu, kādas zāles ir nepieciešamas, var izmantot šo PVO zāļu sarakstu, lai plānotu zāļu iepirkumus, formulāriju, aptieku sistēmu un ieteikumus ārstiem.

Ir satraukums par jauno PVO līgumu, kas likšot valstīm atkārtot kovida laika mājsēdes un ierobežojumus bez vajadzības. Man nešķiet ticami, ka PVO eksperti ir tik neprofesionāli.

Dr. Hannas Nohinekas liecība pierāda, ka problēma ar kovida ierobežojumiem bija nevis PVO eksperti, bet tieši valdības, kuras ļāvās panikai un kuras noraidīja pat PVO ieteikumus neslēgt robežas, neieviest mājsēdes un vakcīnu mandātus. Tā vietā valdība izvēlējās klausīties pseidoekspertus, kuriem nebija pieredzes ar epidēmijām un infekcijas slimībām.

Cilvēkiem ir vispirms jāatzīst, ka viņi kovida dēļ ļāvās pārmērīgai panikai, un panika nodarīja vislielāko ļaunumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?