extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2016-12-11 11:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latgaliešu valodas fonētika
Šis ir interesants http://klab.lv/users/krii/1743625.html. Cilvēku spējas ieraudzīt itin visā tikai sūdus ir fenomenāla.

Man tas atgādina tos laikus, kad draugs sūdzējās, ka viņam ir problēmas, ka, ieiejot internetā, viņiem parādās vīrusi un visādas figņas. Vienreiz iztīrīju viņam datoru, bet viņam uzreiz atkal problēma. Es prasīju, lai parāda, ko viņš dara (bija aizdomas, ka varbūt iet porno lapās). Bet nē, viņš gāja noteiktās klikbaitu lapās, kas viņam bija vajadzīgas. Un tad bija interesantākais, ka viņš redzēja visas šaubīgās reklāmas, bet nespēja ieraudzīt to, kur viņam jāspiež, lai lejupielādētu vajadzīgos materiālus. Un tad viņš uz labu laimi klikšķināja visu pēc kārtas, cerībā, ka izdosies dabūt vajadzīgo. Protams, tam bija ļoti mazs sekmīguma procents. Bet interesantākais bija tas, ka es vispār tās reklāmas neredzēju, jo īstā klišķināmā saite bija tik izcelta, ka viss pārējais bija nozudis.

Tieši tāpat ar šo lapu: http://langala.mozello.lv/latgalu-valoda/ Ir cilvēki, kas redz tikai sūdīgu politisko vēstījumu, bet neredz pašu galveno – jauko latgaļu valodas fonētikas kompilāciju: http://site-320170.mozfiles.com/files/320170/1_I_VALERJANS__Latgalu_valodas_fonetika__1995_.pdf Līdz šim pilnīgāku aprakstu nav gadījies redzēt. Mazās valodas vispār ir ļoti neizpētīta lieta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?