extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Nē, šāds video bija dziļi neētisks, jo vairums cilvēki to uztvēra ļoti negatīvi. Tu nevari pateikt “nu, man tas patika”, ja vairums cilvēku to uztver negatīvi. Tas ir jāvērtē tas pēc tā, ko to uztvers vairākums.

UK profesionāļi nedrīkst atklāti rādīt tetovējumus. Tetovējumi daudziem cilvēkiem patīk, un arī var teikt, kas tur slikts. Es nekad nesāktu kādu sliktāk vērtēt, ja redzētu tetovējumu. Bet nu lūk, ja lielai sabiedrības daļai tetovējumi asociējas ar neprofesionālismu, tad tie nav pieļaujami. Viņas rīcība bija diezgan līdzīga tikai ar to atšķirību, ka tetovējumi vēl mazāk liecina par cilvēka prasmēm un izpratni nekā viņas rīcība konkrētajā brīdī.

Vēlreiz atgādinu, ka es nevērtēju viņu ka personu, bet tikai to, ka šāds gadījums nebija pieļaujams, un tas ir skaidri noticis slimnīcas korupcijas dēļ. Es pat ar korupciju nedomāju kādas kukuļošanu, bet tieši institucionālo korupciju, kas pieļauj šādas slimnīcu reputāciju graujošas lietas. Apmēram kā tad, kad FDA reģistrēja neefektīvas zāles pretēji FDA zinātniskās komitejas rekomendācijai. It kā neviens tur nav vainīgs un visi darbojās ar labiem nodomiem un likuma ietvaros, bet notikušais ir skandāls.

Mani šoreiz fascinē tava akrobātika atteikties atzīt acīmredzamo. Varbūt tieši tajā ir problēma, ka Latvijā tik ļoti attaisno skaidri redzamus trūkumus un nav tiekšanās sasniegt augstākus standartus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?