extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-12-06 19:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav jau tā, ka es pats būtu lielā sajūsmā par visiem Latvijas likumiem. Bet fakts ir tāds, ka Latvija ir spērusi ļoti lielus soļus, lai kļūtu par valsti, kurā ievēro likumus. Kad bija vakcīnu mandāti, tad es neticēju, ka cilvēki tos ievēros. Bet tā nenotika – visi tos stingri ievēroja. Cilvēki bija sašutuši, gāja protestos, mazie uzņēmēji izputēja, izpostīja ģimenes, bet turpināja ievērot. Tas nozīmē, ka cilvēki ir sākuši cienīt valsti un tās likumus.

Nu nebija tas vēl 100%. Vēl ir daudzi trūkumi. Bija ārsti, kas viltoja vakcinācijas sertifikātus. Mēs atzīstam, ka sertifikāti nebija pamatoti, bet tik un tā tiesājam šos viltotājus, jo likums ir likums, un tas ir jāievēro, pat ja reizēm tas rada sliktas sekas. Acīmredzot, likumu ievērošana ilgtermiņā ir stabilas valsts pamats.

Bet ja valstī ierodas cilvēki, kuriem ir cita izpratne par tās likumiem, tas ir ļoti nevēlami. Tas apdraud mūsu sasniegto progresu. Mums ir jāiet uz priekšu nevis atpakaļ. TV Rain bija jāievēro likumi, un jāizrāda cieņa pret regulatoru lēmumiem, pat ja viņiem šķiet, ka tie nav pamatoti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?