extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-09-27 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms pāris dienām Kanāda atcēla prasību pēc vakcinācijas iebraucējiem un sejas masku lietošanu transportā.

Atceroties februāra protestus, kuri lielā mērā pieprasīja tieši šo punktu. Skaidrs, ka prasībai pēc vakcinācijas robežas šķērsotājiem nebija nekāda zinātniska pamata. Valdība rīkotājās nezinātniski, bet apspieda protestus, tostarp bloķēja aktīvāko protestētāju bankas kontus.

Nu kāpēc gan politiķiem ir tik grūti sekot zinātnei? Kur it tā fīča, ka Kanādas valdībai vajadzēja 7 mēnešus, lai izdomātu, ka vakcīnas, kas neierobežo infekcijas izplatību, nevar būt obligātas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-09-28 14:20 (saite)
Protams, arī tas, ka cilvēks reizēm var uzrakstīt iemeslus bez lielāk spiediena, nekā skaidrojot to mutiski ārstam (pārāk liela konfrontācija). To, ko man labi iemācīja, ir, ka nekādā gadījumā nedrīkst radīt spiedienu uz pacientu (dažreiz tas var notikt netīšām), jo tas nekad nevairos pacienta vēlmi. Ja viņš grib atteikties, tad jādod visas iespējas to izdarīt bez jebkāda spiediena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-09-28 14:36 (saite)
Savukārt par to čeklistu, kas iekļauts LV veidlapā, tad UK tā bija atsevišķa lapa. Piemēram, par miokardītu ziņa tika pievienots vēlāk, kad parādījās dati. Tāpēc varbūt nav pareizi to iekļaut Ministra Kabineta apstiprināmā veidlapā, jo pie jebkurām izmaiņām tad ir jāapstiprina no jauna un tas tiešām var radīt iespaidu, ka valdība īsti nezina, ko dara.

Vienkārši interesanti, ka visas šādas nianses var būt ļoti būtiskas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?