extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-09-17 14:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Martha's Vineyard
Martas vīna dārzs

Šis skandāls ir labs piemērs, kāpēc nevajag balsot par liberāļiem. Īsumā ziņas no ASV: 50 bēgļi no Venecuēlas (kur tiešām šobrīd notiek trakas ar sociālismu saistītas lietas, ka labāk no turienes tīties prom) tika aizvesti uz balto bagātnieku salu, kurā ziemas laikā ir daudz tukšu viesnīcu. Tas sacēla milzu skandālu, ka salas infrastruktūra galīgi nav gatava bēgļiem, tika izsaukta armija un divu dienu laikā visi bēgļi tika aizvesti prom.

Salīdzinoši, Polija ir uzņēmusi vairāk par 3 miljoniem bēgļu no Ukrainas. Salīdzinot ar Polijas iedzīvotāju skaitu, tas ir viens bēglis uz 10 vai 15 iedzīvotājiem.

Martas Vainjārdā dzīvo 15 000 iedzīvotāju, turklāt ļoti turīgi un bagāti, kas par 80% balso par Bidenu. Viņiem 1 bēglis uz 300 iedzīvotājiem bija neizturams slogs, no kura pēc iespējas ātrāk bija jātiek vaļā.

Saprotams, ka bēgļus pieņemt ir brīva izvēle. Tikai šie iedzīvotāji iepriekš bija izlikuši plakātus, cik ļoti viņi atbalsta visas rases un tautības, un arī bēgļi tiek laipni lūgti!

Šis ir jāuztver kā priekšvēlēšanu cīņas, un tomēr ir labi izdevies izgaismot tos, kas tikai runā par vienlīdzību, iecietību un atbalstu bēgļiem utt., kamēr reālajā dzīvē viņi paši ir vislielākie rasisti. Arī šajās vēlēšanās Latvijā vairāk skatiet cilvēku darbus, nevis viņu teikto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2022-09-17 17:20 (saite)
Trivia: šie salas bagātnieki paralēli armijai paspēja arī noorganizēt crowdfundingu 40'000 dolāru apmērā, lai izmitinātu 50 bēgļus uz vienu nakti. Tā paliek skaidrs kāpēc viņi ir bagātnieki un pārējie lohi nav bagātnieki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-09-17 17:25 (saite)
Laba peļņa, uz katru bēgli $800 mīnus paika par divām dienām (varbūt kādi $10-20, cik nu katrs var apēst).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2022-09-17 19:30 (saite)
Poļi un Ukraiņi ir brāļu tautas ar kopēju vēsturi. Bet arī viņiem tas rada milzu problēmas. Latviešiem bija grūti pieņemt čangaļus, somiem karēļu bēgļus. Bet baltajiem amerikāņiem, kas ir ģermāni, pieņemt metisus no Venacuēlas tiešām ir neiespējami.
Vajag respektēt rasu un sociālo slāņu dažādību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-09-17 20:01 (saite)
Protams, bet tad tā arī vajag pateikt, nevis likt citiem pieņemt visus bēgļus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?