extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2016-07-06 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceru, ka tagad tiks atcelti arī absurdie ES noteikumi, kuru dēļ mums tagad vietnēs ir obligāti jānospiež poga par sīkdatņu akceptēšanu un aizstāti ar kaut ko labāku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-07-06 19:06 (saite)
Priekš manis tā visa tā internet (ne)privacy šīza liekas ļoti vienkārša - jā kāda pizdobļadskā suka mani sāks drāzt par to, ko es daru internetā, es sākšu drāzt atpakaļ. Nezinu vai amoka skrējiena veidā, bet ļoti agresīvi. Nevaru saprast tos rietumu elojus, kas ļauj sevi harassot no law enforseriem dēļ tā, ka kaut ko ne tā iepostēji vai ne pa tiem saitiem vazājies.

Kas attiecas tieši uz kukijiem, tad man po, ka ar to palīdzību man var sūtīt bezjēdzīgus addus, jo es regulāri apdeitoju HOST failu, kas preventē gandrīz jebkādu baneru klātbūtni.
''Gūgle man seko'' sindroma nav, jo man pat patīk, ka ik pa laikam izmet potenciāli inčīgas viģahas iekš tūba, kas nav iekš mana subskraiba, bet inčīgi tieši man. Savs pluss tai fīčai ir. Nu ko viņi no netīra bomža kā es var nospiegot? Manus raitving uzskatus?
Var jau būt citiem citādi.
Btw, rakstu nelasīju. :DDDDDDDD
(ja bija par kaut ko pilnīgi citu, tad dziļš pardon)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-07-08 13:51 (saite)
Šis bija par to, ko mums ES ir devusi. Nenoliedzami, ir daudzas labas lietas, piemēram, ceļošanu un atceltus viesabonēšanas tarifus (kuru atcelšanu diemžēl spēcīgās industrijas lobēšanas dēļ pagarināja). Bet kukiju ziņā šis likums ir pilnīgi bezjēdzīgs, jo neko neaizsargā, tikai apgrūtina lietotājus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?