extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-03-03 21:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Precīzi šis – ir jāstājas pretī Krievijai, jo nekas cits to neapturēs.

Visas sankcijas jau ir nolikušas Krieviju pie bankrota sliekšņa, bet karadarbību tas nav samazinājis ne vismazākajā mērā. Bēgļu skaits jau ir sasniedzis miljonu, nogalināto cilvēku skaits strauji pieaug un arī Ukrainas pilsētas sāk krist krievu rokās.

Šoreiz rietumi ir kā bābas, kas domā, ka ar pirksta pakratīšanu spēs ierobežot izvarotāju. Man vienalga cik jūs esat aizvainoti par šiem salīdzinājumiem vai to, cik jūs signalizējiet savu atbalstu ar karodziņiem. Tiem šoreiz nav nekādas nozīmes. Viss lēnām notiek tieši tā, kā tas loģiski var notikt – ar patriotismu vien lodēm pretī stāties nav iespējams. Ja ilgāk rietumi neko būtisku nedarīs, jo sliktāk tas viss izvērtīsies globālā līmenī.

Piemēram, kāds aizejiet un pasakiet Kariņam, ka sankcijas nav piespiedušas Krieviju pārtraukt karu un ir jābeidz sapņot un ir jāpamostas un jāsaprot, kas reāli tur notiek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2022-03-03 23:25 (saite)
Arī paši Krievijas iedzīvotāji iespējams varētu apturēt šo karu, ja visi vienoti iestātos PRET, izvirzot ultimātu, ka neviens neies uz darbu utt., ja tiks turpināta karadarbība Ukrainā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]iokaste
2022-03-04 09:17 (saite)
Šī kara iemeslus neviens nesaka, bet tie ir šādi:
Ukrainā dzīvo daudz krievu iebraucēji (tāpat kā Latvijā), kuri nevēlas dzīvot ukraiņu virsvadībā - tautas vēlas apvienoties ar savējiem un nacionālo neatkarību. Šobrīd krievu armija okupē krievu apdzīvotot apgabalus, var teikt - atbrīvo. Tā ir impērijas darījušas un darīs.
Un krievi atbalsta šo operāciju, tie kuri neatbalsta savu tautu un savu valsti ir nodevēji, bet tādu ir maz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dombrava
2022-03-04 10:42 (saite)
Es vakar klausījos interviju ar režisoru Vitāliju Manski. Tas viesa cerību, bet vienlaikus radīja arī skumjas.

https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/brivibas-bulvaris/vitalijs-manskis-es-nesu-lidzatbildibu-par-krievijas-ricibu.-pat.a156840/

Latvijas krievi taču arī balsoja par Latvijas neatkarību?
Nenoliedzu, ka plaisa un nošķirtība pastāv, jo varbūt vecākajām paaudzēm katrai sava taisnība un traumas, bet šeit Latvijā mana saskarsme ar krievu tautības cilvēkiem bijusi vairāk patīkama nekā nepatīkama. Bet nu ko es zinu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2022-03-04 11:22 (saite)
Man šķiet, ka krievi (arī daži latvieši) balsoja par džinsiem un volkvāgeniem.
Man arī ir reizēm bijusi laba saskarsme ar krieviem, bet viņi jau nekaunas, ka ir krievi, ka okupējuši Pribalķiku, šobrīd ieņem savas zemes pie Melnās jūras. Viņi jau nav pret latviešiem, ukraiņiem, čukčām vai ņenciem - viņi īsteno savu dzīvesveidu, piekopj savu kultūru, ievēro savas intereses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

kas reāli tur notiek
[info]formica
2022-03-04 00:06 (saite)
-proxy karsh starp CCP/Pu un US militaaro industriju

https://thegrayzone.com/2022/01/28/from-ukraine-to-yemen-us-arms-industry-reaps-the-spoils-of-war/

(Atbildēt uz šo)


[info]iokaste
2022-03-04 09:12 (saite)
Uz gāzi un naftu sankcijas nav, krievi var Jūrmalā pirkt mājas par savu nelegālo naudu, vaer ārstēties Stradiņu slimnīcā par Latvijas nodokļu maksātāju naudu - kur Tu redzi sankcijas?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?