extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
2 miljoni ir ņemts no https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Armed_Forces

Ko es tur varu daudz izanalizēt, cik tas ir vai nav precīzs, ja labākie vērtētāji tā ir teikuši.

Mēs nevaram vienkārši pateikt, ka tam neticam, jo mums negribas tam ticēt. Es tikai redzu briesmīgu traģēdiju, kas lēnām izvērsīsies tepat Eiropā.

Protams, es ceru uz brīnumiem vai negaidītiem pavērsieniem. Bet man šķiet, ka pat daudzi Eiropas politiķi vēl nav aptvēruši šī visa lielo nopietnību.

Pat Turcija, kuru pārvalda diktators, tikko apturēja Krievijas karakuģus Bosforas jūras šaurumā. Man šķiet, ka pat viņš labāk saprot situācijas nopietnību nekā mēs.

Tikmēr Latvijas politiķi dala un ņem nos ordeņus, un literāti kašķējas par Kijevas rakstību.

Piedod, bet galīgi šobrīd nav iekšā par tādiem sīkumiem, kam absolūti nav nekāda efekta. Šobrīd es atbalstu gnidrologu rupjības par Eiropas vājumu, tāpēc ka lietas ir tik nopietnas, ka smalkjūtībām vairs nav vietas. Es teiktu, ka ir jāceļ absolūta trauksme. Jā, tas ir liekulīgi, kad necēlām trauksmi par citām traģēdijām citās pasaules malās, kaut kur Irākā vai Afganistānā. Bet ukraiņi tomēr ir mūsu brāļi un māsas, un labdarība sākas ar mūsu kaimiņiem. Mums ir jādara itin viss, ko varam, nu kaut vai jāpārskaita Ukrainas armijai nedaudz naudas. Bet vispār ir jāizrāda spiediens uz valdībām palīdzēt Ukrainai, kā vien var.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?