extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-17 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūk, šī sieviete atteicās no miljons dolāriem, lai tikai varētu brīvi pateikt, kāpēc viņu izmeta no Levi uzņēmuma prezidentes posteņa. Viņas kļūda bija, rūpēs par saviem bērniem, aktīvi tviterī runāt par to, ka skolu slēgšana kovida dēļ ir nepamatota. Turklāt viņas viedoklis bija pareizs – to apstiprina, piemēram, šāds pētījums.

Šis ir tikai viens no miljoniem piemēru par to, kā vārda brīvība tika nepamatoti ierobežota kovida panikas dēļ. Ne jau visiem ir iekšā atteikties no miljons dolāriem pat ne, lai izvairītos no kancelēšanas, bet lai varētu pateikt, par ko tevi kancelēja. Vairums cilvēku vispār ir priecīgi, ja var saglabāt darbu, lai uzturētu sevi un savu ģimeni. Tāpat lielākā daļa nelielas naudas vai statusa dēļ atteiksies no saviem viedokļiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2022-02-17 21:46 (saite)
Tu jauc cēloni ar sekām. Runas brīvība netiek atcelta kovida panikas dēļ. Kovida panika tiek radīta ar runas brīvības atcelšanu. Tiek atļauta tikai informācija, kas sēj paniku. Un paši cenzori ir šīs informācijas izplatītāji.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-17 22:26 (saite)
Mani biedē tas, ka ir ārkārtīgi daudz cilvēku, kas atbalsta šo taktiku. Tas nav vienkārši naivums, kas liek komentēt – tu te tikai sabiezini krāsas – tur ir kaut kas daudz vairāk. Varbūt šie cilvēki ir iespaidoti. Es pat nedomāju tieši, bet ar spēcīgu propagandu un netiešiem draudiem (ja runāsi pretī, tad zaudēsi darbu, tavus kontus bloķēs, tavs sociālais kredīts būs nulle, izmetīs no feisbuka, tvitera, draugi ar tevi vairs nerunās).

Sākumā manas idejas bija milzīga ķecerība, bet tās visas tagad ir pierādījušās kā pareizas ar dažiem sīkiem izņēmumiem. Bet man komentāros uzbrūk un liek paklusēt, jo es kādu faktu esmu nepareizi interpretējis, kamēr tie līderi, kas it visā ir kļūdījušies, joprojām drīkst saukties līderi, kurus neviens nedrīkst apšaubīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-18 01:07 (saite)
Kanādas piemērs rāda, ka neko es nesabiezinu. Valstīs, kur WEF mafija iefiltrēta augstākajos amatos, jau atklāti redzams, ka šai jezgai nav nekāda sakara ar medicīnisko situāciju. Visi tur labi zina, ko dara un nebūt neizskatās panikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?