veed_logs ([info]veed_logs) rakstīja,
Es tevi nosaucu par idiotu, jo tev ir ļoti uzskatāma tendence neredzēt acīmredzamo un ieraudzīt kaut ko, kā tur vispār nav. Tas attiecas ne tikai uz šo tavu konkrēto ierakstu, bet arī uz vairumu tavu pārējo ierakstu. Tu paņem kaut kādu neviennozīmīgu situāciju un interpretē to tā, lai tas atbilstu tavam viedoklim pilnībā ignorējot visus pārējos faktus.

Bet tagad mazliet konkrētāk par šo tavu ierakstu. Es nesaucu tevi par idiotu tāpēc, ka tu uzdod jautājumu "no kā nomira Jānis Maizītis" (kā tu to apgalvo savā komentārā). Es tevi nosaucu par idiotu dēļ tā, ko tu raksti pēc tam. Jo tavs ieraksts ir stipri garāks par tā pirmajiem 5 vārdiem. Tik tālu tev ir saprotams? Izsekoji domai? Šī jau ir pirmā laža no tevis.

Turpināsim. Tu raksti "Viņam bija tikai 60 gadi, un tas vēlreiz parāda, ka ne jau kovids ir tas galvenais pļāvējs". Kā tieši šī cilvēka nāve to parāda? Kā tieši šī cilvēka nāve, kuras iemeslu mēs nezinām, tavuprāt "vēlreiz parāda", ka "ne jau kovids ir galvenais plāvējs"? Uz tava minējuma pamata par cilvēka lieko svaru no vikipēdijas bildes? Pat, ja cilvēks nomira no ar Covid nesaistīta iemesla (ļoti iespējams). Kā tas, tavuprāt, parāda vai pierāda kaut ko par Covid kā nāves cēloni populācijā vai kādā tās daļā? Kā tieši? Es paskaidrošu tavā vietā - šī viena konkrētā cilvēka nāve neko ne sūda neparāda no tā, ko tu redzi savās slimīgajās fantāzijās. Vienīgi to, ka ir nomiris viens konkrēts cilvēks. Beidz taču vienreiz dzīvot savā iedomu pasaulē. Vai tu vispār spēj izdarīt kaut kādus loģiskus secinājumus? Analizēt informāciju, kas nonāk līdz tavām smadzenēm?

Turpināsim. Par Cimdaru. Jā, tiešām, ja Cimdars nebūtu šogad nomiris, tad nav nekādas garantijas, ka viņš nebūtu nomiris vēl pēc gada. Tur nu tev taisnība. Nav nekādas garantijas, ka viņam neuzkristu uz galvas ķieģelis un viņu nenosistu, nav arī garantijas, ka viņš nemirtu no Covid nākošajā gadā vai no sirdslēkmes aiznākošajā gadā. Bet zini par ko ir garantija? Garantija ir par to, ka viņš būtu dzīvs. Ka viņš nebūtu nomiris tajā dienā, kad nomira. Un būtu dzīvojis vēl. Dienu, nedēļu, gadu, divus vai divdesmit divus. Bet cilvēks būtu dzīvs. Ja kāds ar Covid inficētais nomirst, tad cits no tā izsecina, ka atkal kāds ir miris ar Covid. Nu, nomira, vēl par vienu mirušo vairāk. Varēja nenomirt, bet nomira. Tu, savukārt, izsecini, ka "gan jau tāpat būtu nomiris" vai, ka "kovid nav galvenais pļāvējs". Izkāp taču no tā sava rozā burbuļa! Ja tev nav nekā sakarīga, ko pateikt, tad varbūt labāk nākošreiz uzraksti kaut ko par laika apstākļiem, nevis izplati kaut kādas muļķības demonstrējot savu aprobežotību. Vienkārši kaitina šis stulbums. Tas pats attiecas uz taviem pārējiem ierakstiem, kurus var izķidāt pa vīlēm - pilns ar visādām loģikas un argumentācijas kļūdām vai vienkārši kaut kādi slima suņa murgi ar no kaut kādiem no pakaļas izvilktiem "faktiem". Brīnums, kā vispār kāds tevi spēj uztvert nopietni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?