extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-11-10 22:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis ir vēl viens iemesls, kāpēc mājsēde Latvijā ir diezgan bezjēdzīga. Arī daži mani radinieki šajās dienās ir paņēmuši atvaļinājumu un aizbraukuši atpūsties uz citām valstīm. Turklāt tādās, kurās ikdienas pozitīvi testēto rādītājs ir ļoti līdzīgs Latvijai, tāpēc risks, ka šie ceļotāji atgriezīsies mājās inficēti ir tāds pats, kāds tas būtu bijis, izklaidējoties Latvijā. Šobrīd jau ir nākusi apjausma, ka nav jēgas ierobežot ceļošanu laikā, kad koronavīruss ir izplatījies visās valstīs. Slēdzot veikalus un citas izklaides vietas, kuros inficēšanās iespējas ir minimālas, Latvija tikai iešauj sev kājā.

Savukārt šis pētījums apliecina, ka tā bija taisnība, ka ir cilvēki ar dabisko imunitāti pret kovidu vai arī tādi ar labu imunitāti, kas uzreiz izstrādā T šūnu antivielas, ka viņu kovida testi nekad neuzrādās pozitīvi. Šo cilvēku skaits ir tikai ap 15%, kas nav daudz. Tomēr tas ir iemesls šajā laikā nesēdēt mājās, bet domāt par sportošanu, atrašanos svaigā gaisā, labu diētu, varbūt D vitamīna piedevas utt., lai uzlabotu imūnsistēmu.

Tāpat valstīs, kurās ievieš vakcīnu pases, tomēr ir jādod iespēja cilvēkiem saņemt sertifikātus tikai ar konstatētām antivielām. Kaut vai tāpēc, lai saglabātu neskartus šādus cilvēkus ar dabisku imunitāti, kas ir daudz noturīgāka par vakcīnām. Pētot viņus, var tikt izstrādātas labākas vakcīnas arī tiem, kam tās ir ļoti nepieciešamas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2021-11-11 17:22 (saite)
Ja mērķis ir nošpricēt vismaz 90% cilvēku, tad šāda loģika traucē.
Ja mērķis ir cilvēku dzīvība un veselība, tad tiktu darīts tas, ko apraksti.

Atliek paskatīties, kas tiek darīts un no tā izsecināt kāds ir mērķis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?